Αυτό είναι, ίσως, το πιο ζόρικο διαζύγιο για το 2019 στο Χόλιγουντ

Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο του ηθοποιού Τσάνινγκ Τέιτουμ με τη χορεύτρια Τζίνα Ντιούαν αφού θα πρέπει να λύσουν τα ζητήματα επιμέλειας του παιδιού τους και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Τζίνα αναστατώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι Τσάνινγκ κατέθεσε έγγραφα με τα οποία ζητάει να υπάρξει πρόγραμμα με ποιον θα περνάει τις διακοπές της η 6χρονη κόρη τους Έβερλι, παρότι είχαν συμφωνήσει, όπως ισχυρίζεται η ίδια, οι δύο πρώην σύζυγοι για ολόκληρο το πρόγραμμα της μικρής.

https://www.instagram.com/p/BU7uKqclMWR/

Και η διαμάχη συνεχίζεται…

Πηγές από την πλευρά του Τσάνινγκ επιμένουν ότι ο ηθοποιός δεν συμφώνησε για ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα. Πρόβλημα όμως έχει προκύψει και με τη διατροφή. Πηγές της Τζίνα επιμένουν ότι ο Τσάνινγκ δεν συμβάλλει στα έξοδα της μικρής, ενώ ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας κοινός λογαριασμός για τα έξοδα της Έβερλι.

Το άλλο ζήτημα που προέκυψε είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει ότι όταν το παιδί είναι με τον έναν γονέα θα επικοινωνεί με τον άλλο μέσω FaceTime. Τώρα η πλευρά της Τζίνα ισχυρίζεται ότι όταν το παιδί είναι με τον Τσάνινγκ, αυτός δεν επιτρέπει να επικοινωνεί με τη μητέρα του μέσω FaceTime.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο χωρισμός από τον επιχειρηματία

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει ένα sex toy για δώρο Χριστουγέννων

Σχετικά άρθρα