«Bombshell»: Μια ταινία για το σκάνδαλο του FOX που τάραξε μια… αυτοκρατορία

Η ταινία «Bombshell» ξεδιπλώνει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από επιφανείς γυναίκες κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News.

Αληθινή ιστορία που σίγουρα αγγίζει την πλειονότητα των γυναικών ανεξάρτητα αν οι άνδρες ενοχικά υποβιβάζουν το θέμα ισχυριζόμενοι ότι αφορά μόνο όσες είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν τα πάντα στον βωμό της αναρρίχησης!!

https://www.instagram.com/p/B7B_NOHBLf0/

Θαυμάσιες οι Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι

Καταπληκτικές οι υποκριτικές ικανότητες των Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι!!! Η σκηνοθεσία του Τζέιμι Ροουτς νευρική και δημιουργεί σασπένς, αλλά το σενάριο του Τσαρλς Ράντολφ που είχε γράψει και το σενάριο της φοβερής ταινίας «Το Μεγάλο Σορτάρισμα», δεν με ενθουσίασε.

https://www.instagram.com/p/B6tR_a4ht3a/

Ήταν πολύ επιδερμική η προσέγγιση απέναντι σε ένα κοινωνικό παγκόσμιο ζήτημα της ανισότητας των φύλων και της κυριαρχίας ενός  φαλλοκρατικού συστήματος!! Όσο για τη χώρα μας, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά απέχουμε έτη φωτός για να βγουν στο φως…..

Άννα Δρούζα

https://www.instagram.com/p/B6dS59Jh9hS/

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία αφορά στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News και επίσης προσωπικού συμβούλου για τις καμπάνιες ρεπουμπλικανών προέδρων των ΗΠΑ κατά το παρελθόν.

Όταν η παρουσιάστρια του τηλεοπτικού καναλιού Γκρέτσεν Κάρλσον απολύεται, μηνύει τον επικεφαλής του μιντιακού κολοσσού Ρότζερ Έιλς, για σεξουαλική παρενόχληση. Καμία από τις πρώην συναδέλφους της όμως δεν μοιάζει πρόθυμη να τη στηρίξει.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Και Μετά Χορέψαμε»: Η πρώτη ταινία για έναν γκέι έρωτα στη Γεωργία

Ξύπνα Βασίλη: Η μαύρη κωμωδία του Άρη Μπινιάρη «μιλά» στην ψυχή σου

«The Irishman»: Η ξεχωριστή ταινία για μια αληθινή ιστορία που οφείλεις να δεις

Σχετικά άρθρα