Best Friend’s Fear: Η τρομακτική φάρσα του Σάββα Πούμπουρα στη Βίκυ Σταυροπούλου

Το βράδυ της Παρασκευής (10/1) πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Best Friends Fear» με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα.

Η εμπειρία του γοητευτικού παρουσιαστή σε τέτοιου είδους παραγωγές, έκανε τους τηλεθεατές να αγαπήσουν την εκπομπή, χαρίζοντας απλόχερα πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σάρωσε σε τηλεθέαση

Συγκεκριμένα στις ηλικίες 18 – 54, έκανε στο σύνολο της τηλεθέασης 36%, ενώ σε τέταρτο άγγιξε και το 38,4%! Και φαίνεται πως ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με διάθεση να «διαλύσει» με ανατρεπτικό τρόπο κάθε φόβο.

Κάθε εβδομάδα φίλοι στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους, σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα. Άτομα γνωστά και μη, στο ευρύ κοινό, θα εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό θα μοιάζουν αληθινά.

Η τρομακτική φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου

Στο πρώτο επεισόδιο η φάρσα που έγινε στη Βίκυ Σταυροπούλου ήταν ιδέα της Δανάη Μπάρκα, κόρης της αγαπημένης ηθοποιού η οποία αν και στην αρχή κράτησε όσο μπορούσε την ψυχραιμία της, στο τέλος τρόμαξε τόσο πολύ που έπεσε κάτω.

Και όλα ξεκίνησαν όταν η ανυποψίαστη Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε σε σπίτι στις ερημιές στο Κορωπί για να μιλήσει για δουλειές.

https://www.youtube.com/watch?v=49LE-cp8OMo

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί χάθηκε ο Σάββας Πούμπουρας από τα social media;

Σάββας Πούμπουρας: Πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του;

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου της

Σχετικά άρθρα