Γκουίνεθ Πάλτροου: Τα κεριά με άρωμα αιδοίου και ο… πρώην – Τι σχέση έχει με τη σημερινή του σύντροφο;

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar όπου μιλάει στη συνέντευξη που παραχώρησε για τους άντρες της ζωής της.

Μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην σύζυγός της Κρις Μάρτιν και αναφέρεται στη σημερινή σύντροφό του, Ντακότα Τζόνσον. Η όμορφη ηθοποιός, όπως τόνισε, έχει πολλά συναισθήματα για την Τζόνσον και από ότι φαίνεται όλα είναι θετικά.

https://www.instagram.com/p/B7Bk7oUlHhH/

Όπως εξήγησε, «την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό φαίνεται κάπως περίεργο και ασυνήθιστο. Αλλά νομίζω ότι, στην περίπτωση αυτή, απλώς το πέρασα σταδιακά και τη λατρεύω».

Μάλιστα, μίλησε και για τον γάμο της με τον Μάρτιν και για τα πέντε χρόνια που πέρασαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον είχαν «αποσυνδεθεί».

Πουλά κεριά με άρωμα αιδοίου!

Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ, όμως, μίλησε και για τα επιχειρηματικά της βήματα, ενώ τα τελευταία 24ώρα, ένα συγκεκριμένο προϊόν του site της έχει καταφέρει να γίνει ήδη sold out και viral στα social media.

https://www.instagram.com/p/B692GqjlSFt/

Ο λόγος για ένα αρωματικό κερί αξίας 75 δολαρίων το οποίο η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να το ονομάσει «Τhis smells like my vagina», δηλαδή, «Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου».

Στην περιγραφή του κεριού, αποκάλυψε μάλιστα και την ιστορία πίσω από τον τίτλο που επέλεξε να του δώσει. Όλα άρχισαν από ένα αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της εκείνης, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει ένα sex toy για δώρο

Κάνε το όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου: Τα πιο απλά χτενίσματα αν βγεις

Δείτε την κούκλα 15χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου

Σχετικά άρθρα