Με ποιον πασίγνωστο ράπερ που κατέρριψε ένα σπουδαίο παγκόσμιο ρεκόρ, τα… βάζει ο δήμαρχος του Μάντσεστερ;

Ο Άντι Μπέρναμ, δήμαρχος του Μάντσεστερ επέκρινε τις αναφορές του Αμερικανού ράπερ στη βομβιστική επίθεση το 2017 στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι.

Ο λόγος για τον Eminem ο οποίος έγινε στόχος σφοδρής κριτικής για τους στίχους στο νέο του άλμπουμ, «Music To Be Murdered By», πριν από μερικές ημέρες. Ο δήμαρχος της βρετανικής πόλης σχολίασε ότι οι στίχοι του Eminem είναι «άσκοπα επιζήμιοι και βαθιά ασεβείς προς τις οικογένειες των θυμάτων και προς όλους όσοι επλήγησαν».

https://www.instagram.com/p/BwpoxDPhujR/

Οι στίχοι που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και των θαυμαστών της τραγουδίστριας είναι από το τραγούδι «Unaccommodating». O Eminem υπερηφανεύεται για την επίδρασή του στη hip-hop και κάνει αναφορά στην τραγωδία στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Πώς κατέρριψε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ;

Πάντως, όταν το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε στα μέσα Ιανουαρίου, φαίνεται πως κατέρριψε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Σύμφωνα με το Genius, ο τρίτος στίχος του Eminem στο «Godzilla» έχει τόσο γρήγορο ρυθμό που μπορεί τώρα να φέρει τον τίτλο του γρηγορότερου ραπ τραγουδιού που έχει γραφτεί ποτέ.

Ο στίχος έχει διάρκεια περίπου 31 δευτερόλεπτα, περιλαμβάνει 224 λέξεις που περιέχουν 330 συλλαβές, οι οποίες ισοδυναμούν σε 10,65 συλλαβές (ή 7,23 λέξεις) ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός ράπερ θα μπορούσε να σπάσει το δικό του ρεκόρ.

Τον προηγούμενο τίτλο είχε το κομμάτι του 2013 «Rap God», το οποίο περιείχε 157 συλλαβές σε 16,3 δευτερόλεπτα και ισοδυναμεί με 9,6 συλλαβές ανά δευτερόλεπτο. Ο στίχος του «Godzilla» ξεπέρασε επίσης τη συνεργασία του το 2018 με τη Νίκι Μινάζ στο «Majesty», το οποίο περιείχε 123 συλλαβές (ή 85 λέξεις) σε 12 δευτερόλεπτα, με μέσο όρο περίπου 7,08 λέξεις ανά δευτερόλεπτο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιος πασίγνωστος ράπερ δέχτηκε δώρο – έκπληξη αξίας 5.000 δολαρίων από ανώνυμο θαυμαστή;

Μελάνια Τραμπ: Η… σχέση με γνωστό ράπερ – Γιατί ζήτησε από τον Τραμπ να τον βοηθήσει;

Χοακίν Φίνιξ: Ο αντισυμβατικός σταρ του Χόλιγουντ και η περιπετειώδης ζωή του – Ο θάνατος του αδερφού του στο κλαμπ του Τζόνι Ντεπ, ο εθισμός στο αλκοόλ και η απόφαση να γίνει… ράπερ!

Σχετικά άρθρα