Νέα διάκριση για τη Μαρία Σάκκαρη: Για πρώτη φορά στην καριέρα της – Η «προφητική» ανάρτηση στο Instagram

Η Μαρία Σάκκαρη αυτή την εβδομάδα ανέβηκε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και βρίσκεται στην 21η θέση, για πρώτη φορά στην καριέρα της, με 1.955 βαθμούς.

Στην κορυφή βρίσκεται πάντα η Αυστραλή, Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της τη Σιμόνα Χάλεπ, ενώ τρίτη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η… προφητική της ανάρτηση

Όσον αφορά στη Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε επτά θέσεις και είναι πλέον στο Νο 258 με 222 βαθμούς, όπως και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ανέβηκε τέσσερις θέσεις και είναι στο Νο 301 του κόσμου με 176 βαθμούς.

https://www.instagram.com/p/B76SYTvnyAe/

«Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτός είναι που είσαι πραγματικά. Άφησε πίσω σου ό,τι δεν πιστεύει σε εσένα», ήταν το κείμενο που συνόδευε ανάρτησή της στο Instagram.

Παραμένει στη 10άδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αυτή την εβδομάδα δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη και παρέμεινε 6ος με 4.745 βαθμούς.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός αθλητής δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα, όταν μπήκε για πρώτη φορά εκεί τον περασμένο Μάρτιο.

https://www.instagram.com/p/B7w3970BS2Q/

Επικεφαλής της κατάταξης ανέβηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ράφα Ναδάλ, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η νέα θαυμάστριά του – Σέξι μοντέλο που δηλώνει ότι τον έχει… ερωτευτεί!

Η Μαρία Σάκκαρη απαντά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Μυθική η Μαρία Σάκκαρη στη Ρώμη – Με μεγαλειώδη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκλονιστικό βίντεο που ετοίμασαν για να πουν… αντίο στον «Black Mamba»

Κόμπι Μπράιαντ: Ο «Black Mamba» και η 13χρονη κόρη του δεν ζουν πλέον εδώ – Η μυθική καριέρα του μεγάλου αστέρα του NBA, η κατηγορία για βιασμό και τα συγκινητικά μηνύματα από όλο τον κόσμο

Σχετικά άρθρα