Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η νέα θαυμάστριά του – Σέξι μοντέλο που δηλώνει ότι τον έχει… ερωτευτεί!

Η Μοντάνα Κοξ είναι η νέα, μεγάλη θαυμάστρια του Έλληνα τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά.

Και αφορμή για αυτό στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της στο «The Sunday Telegraph’s Confidential», για τον νεαρό αθλητή.

Καλλονή και… ερωτευμένη

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του», δήλωσε το 26χρονο μοντέλο που ήλπιζε «να συναντήσει αυτόν τον έξοχο νεαρό». Μάλιστα, η Μοντάνα έδωσε το παρών σε ένα event για το 21π ετήσιο Crown IMG Tennis Party, πριν από 2 εβδομάδες περίπου.

https://www.instagram.com/p/B4hPuzuHGoN/

Η Μοντάνα Κοξ, γεννημένη το 1993, είναι από την Αυστραλία και έγινε γνωστή μετά από τη νίκη της στον έβδομο κύκλο του «Australia Next Top Model». Έχει κάνει πολλά εξώφυλλα, μεταξύ των οποίων και το Harper’s Bazaar, ενώ πολλές είναι και οι δουλειές της με γνωστούς οίκους μόδας, όπως Chanel, Christian Dior, Kenzo και Mugler.

«Ειλικρινά είναι φανταστικός…»!

Σε αυτό το πάρτι πήγε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Ειλικρινά αυτός ο Έλληνας είναι φανταστικός. Μάλιστα, έψαξα να μάθω αν θα πάει στο πάρτι», συνέχισε, για να καταλήξει στο εξής: «Και ο Ναδάλ θα πάει, οπότε είμαστε εντάξει».

https://www.instagram.com/p/B4dk5W0HBT5/

Πάντως, ελληνικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως όλα αυτά από τη μια, δεν άφη­σαν ασυγκίνητο τον Στέφανο Τσιτσιπά μα από την άλλη, είναι «αφιερω­μένος αλλού». Κάποιοι λένε ότι είναι το τένις, αλλά κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι είναι η Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο νέος πρωταθλητής του τένις είναι Έλληνας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει υπηκοότητα;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας που… σιχαίνεται να χάνει – Η συγκίνηση όταν νίκησε το παιδικό του ίνδαλμα Φέντερερ, ο παρ’ ολίγον πνιγμός και το λαμπρό μέλλον

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που νικά τον Φέντερερ!

Σχετικά άρθρα