Οι celebrities στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού! Ποιοι είναι θετικοί στον ιό;

Καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται, πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους και celebrities, αντιδρούν στην εκδήλωση μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό, την ώρα που ο διάσημος ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στην Αυστραλία. Ο Χολιγουντιανός αστέρας ένιωσε μια αδιαθεσία, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.

Αμέσως, τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε και η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, μάλιστα, δημοσίευσε ένα σχετικό ενημερωτικό βίντεο στο Instagram της ενώ μίλησε για την κατάσταση της υγείας της στον ΑΝΤ1.

«Δεν είχα έντονα συμπτώματα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πάει στη Αγόριανη με μια παρέα φίλων. Ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ μας ενημέρωσε πως είναι θετικός. Οπότε, προληπτικά και εμείς πήγαμε και κάναμε εξετάσεις με τον Σάκη το πρωί της Τετάρτης και το βράδυ που πήραμε τα αποτελέσματα, εγώ ήμουν θετική και ο Σάκης αρνητικός».

Εντύπωση πάντως, προκάλεσε και η εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ η οποία φαίνεται πως θέλησε να λάβει περισσότερα προστατευτικά μέτρα. Για αυτό φόρεσε ολόσωμη στολή, γάντια και μάσκα στο ταξίδι που έκανε, λόγω του επαγγέλματός της και της εξάπλωσης του ιού.

Προληπτικά, και η Γκουίνεθ Πάλτροου στο ταξίδι της φόρεσε μάσκα στο αεροπλάνο ενώ παράλληλα, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρυντώ απομονώθηκε μετά την είδηση ότι η σύζυγός του, Σόφι, εμφάνισε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και ελέγχεται για τη νέα ασθένεια COVID-19.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

https://www.instagram.com/p/B9m3oqKlKG8/

H στιλάτη μα επίκαιρη εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ

https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo/

Μάσκα και η Γκουίνεθ Πάλτροου

https://www.instagram.com/p/B9BxGPqFfpw/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας με… σφραγίδα από τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Με μια κίνησή τους οι θαυμαστές της Τζένιφερ Άνιστον εκφράζουν την αγάπη τους

Γυμναστική στο σπίτι; Οι ασκήσεις που κάνει η Βασιλική Μιλλούση και… πιάνουν!

Σχετικά άρθρα