Μέγκαν Μαρκλ: Η στιλιστική μεταμόρφωση της στο πέρασμα των χρόνων

Αναμφισβήτητα είναι το θέμα των ημερών και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι, έπειτα από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα με στόχο να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος, καταγράφοντας τη δική τους αλήθεια. Αποφασισμένοι να χαράξουν τη δική τους πορεία μακριά από το παλάτι, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Πριν όμως η Μέγκαν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι σε ένα πάρτι στο Soho του Λονδίνου και την επακόλουθη ένταξη στη βρετανική βασιλική οικογένεια μετά τον γάμο τους, είχε την δική της πορεία. Χωρισμένη, ακτιβίστρια, μιγάδα Αμερικανίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη δημοφιλής σειρά Suits, προφίλ γυναίκας που σίγουρα η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα είχε στο μυαλό της για σύντροφο του εγγονού της. 

Συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν τη μετάβαση της Μέγκαν από μια ανεξάρτητη και χειραφετημένη γυναίκα του Λος Άντζελες που ακολουθεί μια καριέρα υποκριτικής σε δούκισσα του Σάσσεξ ως μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας. Μετάβαση που φυσικά δεν άφησε ανεπηρέαστο στο στιλ κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Συνέντευξη βόμβα από την Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο μετά το Megxit. Πόσο κοστίζει το στενό, γαλάζιο φόρεμα που επέλεξε;

Τα στιλιστικά «κόλπα» της Μέγκαν Μαρκλ για να δείχνει πιο αδύνατη. Πώς θα τα κάνεις δικά σου;

Από τι αποτελείται η γκαρνταρόμπα της Meghan Markle; Ανακάλυψε τα “κομμάτια κλειδιά” σε κάθε της εμφάνιση

 

Σχετικά άρθρα