Συνέντευξη βόμβα από την Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

Μια τεράστια ημέρα η χθεσινή για την πρώην δούκισσα και τον δούκα του Σάσεξ, αφού επιτέλους βγήκε στον αέρα η πολυσυζητημένη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρει. Μια συνέντευξη βόμβα όπως την αποκαλούν τα βρετανικά μέσα, αφού ήρθε να ταράξει τα όσο μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για την αντιμετώπιση του παλατιού απέναντι στο πρώην βασιλικό ζεύγος.

Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος, γινόντουσαν συζητήσεις από τη βασιλική οικογένεια σχετικά με το χρώμα του δέρματος του παιδιού μου και το πόσο σκούρο μπορεί να είναι. Ακόμα είπαν πως ”Δεν θα του δώσουμε ασφάλεια, και δεν θα πάρει τον πριγκιπικό τίτλο”

Η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Αρτσι, γιατί ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του γιου της, κατηγορώντας τους ανοιχτά για ρατσισμό.

Η Μέγκαν όπως ήταν λογικό, δεν αποκάλυψε το μέλος της βασιλικής οικογένειας από το οποίο ήρθαν αυτές οι συζητήσεις, γιατί όπως είπε, “θα ήταν καταστροφικό για την καριέρα του” .

Τα ίδια ακριβώς επιβεβαίωσε και ο Πρίγκιπας Χάρι, σε ερώτηση του από την Όπρα, λέγοντας πως

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιου μου. Εκείνη την εποχή, που έγιναν, ήμουν σε περίεργη θέση, ήταν οι αρχές και ήμουν σοκαρισμένος.

Συνέντευξη βόμβα από την Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

Είχα αυτοκτονικές τάσεις, δεν ήθελα να είμαι ζωντανή

«Απλώς, δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή».

«Αυτό ήταν μια σαφής, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη». « Πίστευα πως η λύση αυτή θα ήταν η καλύτερη για όλους».

Ακόμα δήλωσε πως “Θυμάμαι μια φωτογραφία που μου έδωσε μια φίλη και σοκαρίστηκα, ήταν η ημέρα που αποκάλυψα στον Χάρι τις σκέψεις μου για την αυτοκτονία. Θυμάμαι να μου λέει: “Δεν νομίζω ότι μπορείς να έρθεις” και του είπα: Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου σπίτι, φοβάμαι μην κάνω κακό στον εαυτό μου.

Αναφορικά με εκείνη τη βραδιά, η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε πως στην φωτογραφία είδε το πόσο σφιχτά κρατούσε ο σύζυγος της το χέρι της, παρά το γεγονός ότι και οι δύο έπρεπε να χαμογελούν. Είπε ακόμα πως ” εάν ζουμάρει κανείς τα χέρια μας, θα δει ότι έχουν ασπρίσει οι κλειδώσεις, από την δύναμη του Χάρι να με κρατήσει δυνατή.

Η δούκισσα του Σάσεξ είπε επίσης ότι κάθε φορά που τα φώτα του θεάτρου έσβηναν, έκλαιγε και όταν άνοιγαν επειδή ήξερε πως θα τους κοιτάνε σκούπιζε γρήγορα τα δάκρυα της και χαμογελούσε.

«Και αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για να θυμάται ο κόσμος: Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει σε κάποιον πίσω από κλειστές πόρτες. Καμία απολύτως ιδέα».

«Ακόμη και όταν ο κόσμος χαμογελά και λάμπει υπό τα πιο λαμπερά φώτα. Πρέπει να δείχνεις συμπόνια γι’ αυτό που πραγματικά πιθανώς να συμβαίνει».

«Χρειάζεται θάρρος για να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια». “Δεν ήθελα να επιβαρύνω με περισσότερα προβλήματα τον Χάρι, στην αρχή ντρεπόμουν και δεν ήξερα πως να το πω.”

«Ζήτησα βοήθεια από το παλάτι, αλλά ποτέ δεν την είχα». «Εφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχα άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν».

«Έλεγαν στον Χάρι πως δεν είμαι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν θα έπρεπε να ζητάω βοήθεια». «Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά ταμπλόιντ, το παλάτι δεν έκανε τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο».

«Δεν μπορούσα έτσι εύκολα να καλέσω ένα ταξί και να φύγω, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά μου».

«Αφησα την καριέρα μου, τη ζωή μου, τους φίλους μου, τα πάντα, γιατί τον αγαπώ. Εγραψα επιστολές στη βασιλική οικογένεια και τους έλεγα πως “εγώ εδώ είμαι, αξιοποιήστε με όπως εσείς νομίζετε”. Αλλά δεν υπήρξε καμία καθοδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχολεία για το πώς κάθεσαι, πώς μιλάς, πώς σταυρώνεις τα πόδια σου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Άλλους μπορεί να τους βοήθησαν, εμένα όχι.

Δεν ήξερα καν τον εθνικό ύμνο και κανένας δεν σκέφτηκε -μέσα στον μηχανισμό- ότι είμαι από την Αμερική και να μου πει για την κοινωνία.

Μόνη μου τα βράδια γκούγκλαρα τα πάντα και έκανα πρόβες για να τους κάνω περήφανους».

“Δεν ήξερα ούτε να υποκλίνομαι. Έμαθα έξω από το αμάξι μας, λίγο πριν συναντήσω την βασίλισσα για πρώτη φορά”.

Με την Κέιτ δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, έγινα ακριβώς αντίθετα

«Ο τσακωμός με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. 

«Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο, μου πρόσφερε λουλούδια, ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια απολογήθηκε, όπως θα έκανα και εγώ στη θέση της.

“Κάποιοι εντός της βασιλικής οικογένειας όχι μόνον απέτυχαν να με προστατεύσουν από κακόβουλους ισχυρισμούς, αλλά είπαν ψέματα για να προστατεύσουν άλλους.”

Ο μυστικός γάμος

Η Μέγκαν αποκάλυψε πως εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε μια απλή τελετή τρεις ημέρες πριν από τον λαμπερό γάμο τους, εκείνη ο Χάρι και ο παπάς. «Ο γάμος αυτός έγινε για εμάς, ο άλλος έγινε για τον κόσμο».

Συνέντευξη βόμβα από την Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

Ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ήξερα

Μετά από λίγο ήρθε στη συνέντευξη, ο οποίος όπως είπε, πριν αποχωρήσουν από το παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με τη βασίλισσα και άλλες δύο με τον πρίγκιπα Κάρολο, πριν σταματήσει να απαντά στις κλήσεις του.

“Ο πατέρας του σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις μου, λέγοντας μου να του γράψω ένα γράμμα. Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου»

Βλέποντας την πίεση και τη σκληρή κριτική που δεχόταν η σύζυγος του από τα ΜΜΕ, έβλεπα την ιστορία να επαναλαμβάνεται και μιλάω για την μητέρα μου.

Ο Χάρι δήλωσε ότι η οικογένεια του τους απέκοψε οικονομικά κατευθείαν και πως δεν τους παρείχε καθόλου ασφάλεια, πράγμα που ήταν άκρως επικίνδυνο, λόγω της έντασης που είχε δημιουργηθεί, αφού η βασιλική οικογένεια φρόντισε να δημοσιεύσει την ακριβή τοποθεσία στον Καναδά της Μέγκαν και του Χάρι.

Ακόμα δήλωσαν πως στην αρχή ζήτησαν απλά λιγότερη δημοσιότητα και ευθύνες, αλλά αυτό δεν άρεσε στο παλάτι και τους “έδιωξε”.

“Εάν δεν είχα τα λεφτά της μητέρας μου, δεν θα είχα να αγοράσω το σπίτι μου στην Αμερική. Η μητέρα μου το είχε προβλέψει ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό”

«Έπρεπε να μπω στα παπούτσια της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός και μπούλινγκ σε μια μαύρη, δυναμική γυναίκα, που έχει άποψη στο παλάτι».

«Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν φοβισμένος όταν είδα πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Στην αρχή δεν είπα στην οικογένειά μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Ντρεπόμουν. Αλλά τους είπα κάποια στιγμή ότι αυτό που ζούμε δεν θα έχει καλό τέλος».

«Δεν φύγαμε λόγω της Μέγκαν. Οχι, ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ήξερα. Δεν το είχα δει. Νιώθω συμπόνια για τον πατέρα και τον αδερφό μου, είναι παγιδευμένοι  μέσα σε ένα σύστημα. Δεν μπορούν να φύγουν».

Συνέντευξη βόμβα από την Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

Περιμένουν κοριτσάκι

Το ευχάριστο από αυτή την συνέντευξη δεν είναι άλλο από την ανακοίνωση πως το καλοκαίρι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μετά την αποβολή τον Ιούλιο.

Ακόμα αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού, που όπως δήλωσαν θα είναι κοριτσάκι, πράγμα που χαροποιεί ιδιαίτερα των Χάρι, αφού είπε πως ” Τι καλύτερο μετά από ένα αγόρι, να έρθει ένα κορίτσι” Θα μείνουμε στα 2 παιδιά” 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, για την αποβολή στη 2η της εγκυμοσύνη

Μετά την αποβολή τον Ιούλιο, Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη

 

Σχετικά άρθρα