Διάσημα ζευγάρια της showbiz που γνωρίστηκαν με τον πιο απρόσμενο τρόπο

John Legend και Chrissy Teigen

Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν το μοντέλο Chrissy Teigen πρωταγωνίστησε στο video clip “Stereo” του John Legend, όπου έκανε την ερωμένη του. Μετά το γύρισμα όπως δήλωσε η Teigen σε συνέντευξη της το 2014, επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να φάει μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα. Τότε όλα άρχισαν να γίνονται πολύ γρήγορα, αφού το μόνο που θυμάται είναι ότι ο τραγουδιστής ήρθε στο δωμάτιο της και συνδεθήκανε ερωτικά. Μετά από  λίγο καιρό ο Legend πήγε σε περιοδεία στην Ευρώπη και το ζευγάρι παρέμεινε σε επαφή μέσω τηλεφώνου. Αν και η σχέση τους ξεκίνησε τυχαία, ο Legend είπε ότι άρχισε να αναπτύσσει συναισθήματα για το μοντέλο, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά στην Entertainment Tonight το 2016: “Άρχισα να την ερωτεύομαι όταν κατάλαβα πόσο ελκυστική, πνευματώδης και αστεία είναι”. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και είναι γονείς της Luna και του Miles.

Joe Jonas και Sophie Turner

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 όταν το μέλος των Jonas Brothers έστειλε στην ηθοποιό του Game of Thrones ένα μήνυμα στα κοινωνικά μέσα. Πιο συγκεκριμένα η Turner είπε στο Harper’z Bazaar του Ηνωμένου Βασιλείου για το τεύχος του Μαΐου 2019: «Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον στο Instagram και μια μέρα μου έστειλε ένα DM έτσι απροσδόκητα». Το ζευγάρι τελικά άρχισε να βγαίνει και ο frontman των Jonas brothers έκανε την πρόταση για αρραβώνα τον Οκτώβριο του 2017. Την  1η Μαΐου του 2019 παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Ενώ έκαναν και δεύτερο γάμο, στο Παρίσι της Γαλλίας στις 29 Ιουνίου 2019. Τον Ιούλιο του 2020, η Turner γέννησε την κόρη τους.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός των Suits Μέγκαν Μαρκλ, τα οφείλουν όλα στους φίλους τους, αφού εκέινοι ευθύνονται για τη συνάντηση τους. Οι δύο του πλέον ζευγάρι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στην τελετή έναρξης των Invictus Games στο Τορόντο του Καναδά, τον Σεπτέμβριο του 2017, μόλις δύο μήνες πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους. Ένα χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου του 2018, θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στην Αγγλία.

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ

Παρόλο που οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε φιλανθρωπικό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1997, ο άσσος του ποδοσφαίρου παραδέχτηκε στη The Sun ότι την είχε δει και του άρεσε μετά από το video clip των Spice Girls “Say You’ll Be There”. Ο Μπέκαμ είπε στην εφημερίδα πώς: “Αυτό είναι το κορίτσι για μένα και θα την πάρω! Είναι η τελειότητα. Ηξερα ότι αν με ήθελε, θα ήμασταν μαζί για πάντα”.

Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ

Ο Γκόσλινγκ και η Μέντες γνωρίζονταν από πριν μεταξύ τους, αλλά ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του “Place Beyond the Pines”. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντέρεκ Σιανφράνς, αποκάλυψε ότι ο Γκόσλινγκ είχε συστήσει τη Μέντες για το ρόλο. Είπε,” Θα πρέπει να συναντηθείτε με την Εύα γιατί είναι υπέροχη, νομίζω ότι έχει πολλά να προσφέρει που ίσως δεν έχει δει ο κόσμος”. Οι δύο τους απέκτησαν δυο κόρες, γεννημένες τον Σεπτέμβριο του 2014 και τον Απρίλιο του 2016.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Δεν θα σου πηγαίνει το μυαλό ποιοι celebrities πήγαιναν μαζί σχολείο!

Σχετικά άρθρα