Η ζωή του Πρίγκιπα Φιλίππου γίνεται βιογραφικό ντοκιμαντέρ!

Ύστετα από το θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου στα 99 του χρόνια, ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ έρχεται να αποδώσει φόρο τιμής στο όνομα του. Πιο συγκεκριμένα το επερχόμενο ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται Prince Philip: The Royal Family Remembers και θα προβάλεται από το κρατικό κανάλι BBC. 

Κάτι όμως που δεν γνωρίζαμε και μάθαμε στις 9 του Σεπτέμβρη που έγινε και η επίσημη ανακοίνωση, ήταν πως το ντοκιμαντέρ αυτό είχε ξεκινήσει πριν τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου, με αφορμή τα χρόνια ζωής που θα έκλεινε σε λίγο καιρό. Ωστόσο η αιτία του θανάτου άλλαξε τα δεδομένα και έτσι μέσα θα περιλαμβάνονται πλέον σκηνές και μετά το θάνατο, με παρευρισκόμενους ομιλητές τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ και του Φιλίππου, καθώς και τα οκτώ ενήλικα εγγόνια (συμπεριλαμβανομένου του Δούκα του Κέιμπριτζ Πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Δούκα του Σάσεξ Πρίγκιπα Χάρι.

Ακόμα το BBC δήλωσε πως στη βιογραφική αυτή ταινία θα περιλαμβάνονται συγκινητικές αναμνήσεις, σκέψεις και αναδρομές του πρώην Πρίγκιπα της Ελλάδας, αφού για πρώτη φορά θα εισχωρήσουμε σε προσωπικό κινηματογραφικό αρχείο της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς και στη προσωπική βιβλιοθήκη του εκλιπόντος, όπου εκέι φύλασσε όλο το προσωπικό του αρχείο.

Το ύφος όπως τονίζουν και οι παραγωγοί του BBC δεν θα περιέχει μόνο στενάχωρες νότες, αλλά θα σπάει το βαρύ κλίμα με χιούμορ, μιας και το συγκεκριμένο στοιχείου ήταν κάτι που χαρακτήριζε τον Δούκα του Εδιμβούργου.

Σχετικά άρθρα