Επιτέλους ελεύθερη δηλώνει η Britney Spears ύστερα από 13 χρόνια κηδεμονίας από τον πατέρα της

Η χθεσινή ημέρα αποτελεί ημέρα νίκης για πολλές γυναίκες, αφού η Britney Spears, είναι επιτέλους ελεύθερη. Για όσους δεν γνωρίζουν τι εννοούμε με τον όρο “ελεύθερη”, η δημοφιλής τραγουδίστρια από το 2008 μέχρι και σήμερα ήταν κάτω από τη κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος εκτό από το ότι διαχειριζόταν την περιουσία της και κάθε της επαγγελματικό βήμα, δεν την άφηνε να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Πιο συγκεκριμένα όπως έχει δηλώσει η ίδια, της έχουν τοποθετήσει σπιράλ προκειμένου να μην μπορεί να μήνει έγκυος και το χειρότετο είναι πως δεν της επιτρέπουν να το βγάλει, αφού μόνο ο κηδεμόνας της μπορεί να το αποφασίσεις. Με λόγα λόγια μιλάμε για μια φυλακή.

Η ίδια η Britney που έχει καταρρεύσει ψυχικά και έχει αποκτήσει αρκετά θέματα ψυχικής υγείας από όλη αυτή τη τραγωδία των 13 χρόνων, επιτέλους νιώθει λύτρωση.

Παρότι δεν παρευρέθηκε στη χθεσινή δίκη, η ίδια με ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο instagram ανέβασε ένα συνειρμικό βίντεο όπου πετάει για πρώτη φορά ένα αεροπλάνο, λέγοντας στη περιγραφή πως πετάει στον έβδομο ουρανό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό η Spears κατάφερε ακόμα μια νίκη αφού αρραβωνιάστηκε τον σύντροφο της Sam Asghari.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου;

Σύμφωνα με τη δικαστή Brenda Penny, ο Jamie Spears δεν θα είναι πια ο επίσημος κηδεμόνας της, ενώ στη θέση του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έβαλε τον John Zabel. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μπρίτνεϊ, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, προέτρεψε το δικαστήριο να τερματίσει αμέσως τον ρόλο του κηδεμόνα, όμως η δικηγόρος του πατέρα της, Vivian Thorren, υποστήριξε ότι θα ήταν αμφιλεγόμενο εάν το δικαστήριο τερματίσει τη κηδεμονία σήμερα, εξηγώντας ότι εάν τελείωνε τώρα θα άφηνε πολλά ανεπίλυτα ζητήματα και από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το σπίτι των 8.24 εκατομμυρίων που πούλησε η τραγουδίστρια Kelly Clarkson

Σχετικά άρθρα