Adele: η αλλαγή στην εμφάνιση και την υγεία της μέσω της άσκησης

Πριν από τρεις μήνες η Adele έκανε τη δυναμική επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα μετά από έξι χρόνια απουσίας. Η εμβληματική Αγγλίδα τραγουδίστρια συνεπήρε για άλλη μία φορά το κοινό της με το τραγούδι «Easy on me» μέσω του οποίου ήθελε να μιλήσει στον γιο της για το διαζύγιο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η επιστροφή της χαράχτηκε όχι μόνο από την εμβέλεια της φωνής της αλλά και από την αλλαγή στην εμφάνισή της καθιερώνοντας ένα νέο φρέσκο προφίλ για την τραγουδίστρια. Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στην Oprah ήθελε να κάνει αλλαγές ώστε να βελτιώσει τον εαυτό της προετοιμάζοντας τον για μία νέα σελίδα στη ζωή της. Με την γυμναστική κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε. Επισήμανε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ένιωθε άσχημα με τον προηγούμενο εαυτό της ήθελε απλώς να ανανεωθεί. Έστειλε έτσι ένα μήνυμα υπέρ της αγάπης προς το σώμα μας και της αποδοχής.

Το πρόγραμμα που ακολούθησε

Ο personal trainer της αποκάλυψε πως η απώλεια κιλών δεν ήταν η αιτία για να ξεκινήσει η Adele αυτό το ταξίδι της αλλαγής. Απλώς επιθυμούσε να βοηθήσει τον οργανισμό της να επανέλθει μετά τη γέννα και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της σύστημα. Με ένα πρόγραμμα 13 μηνών συνδύασέ γυμναστική και σωστή διατροφή για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μέσα στην καραντίνα γυμναζόταν τρεις φορές την ημέρα με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε βάρη το πρωί, πεζοπορία ή μποξ το απόγευμα και cardio το βράδυ. Όπως εκμυστηρεύτηκε στην Oprah λάτρεψε το μποξ και διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη αυστηρή δίαιτα.

Εξάσκηση και πνευματική υγεία

Αποκτώντας έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής δεν ρυθμίστηκε μόνο το βάρος της αλλά και τα επίπεδα άγχους. Συγχρόνως ήθελε να μειώσει τις ώρες που ασχολούνταν με το κινητό της και να κάνει τον εαυτό της περισσότερο δυνατό μέρα με την ημέρα. Το άγχος που είχε συσσωρευτεί λόγω του διαζυγίου την έκανε να χάνει τον έλεγχο του σώματος της και να έχει κρίσεις πανικού. Όταν πια συνειδητοποίησε αυτό που συνέβαινε αποφάσισε να αναλάβει δράση για αυτό και αποτάθηκε σε personal trainer και ειδική γυμναστική.

Η ψυχική υγεία που ακολούθησε τη σωματική τη βοήθησε να καταλάβει πως όλο αυτό το έκανε για τον εαυτό της και για κανέναν άλλον για αυτό και δεν το μοιράστηκε στα social media. Οι θαυμαστές της παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή την αλλαγή στην εμφάνισή της ακόμα και από φωτογραφία που έδειχνε μόνο το πρόσωπό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η αρνητική κριτική που δέχτηκε ήταν μεγάλη ήδη από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της αλλά και τώρα με την αλλαγή της. Κατανοεί πως πολλές γυναίκες ίσως πληγώθηκαν γιατί θεωρούσαν πως εκπροσωπούνται από την ίδια αλλά επισημαίνει πως είναι ο ίδιος άνθρωπος. Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στους ανθρώπους δηλώνει πως δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι υπέρ της αποδοχής του διαφορετικού μπορείς να έχεις οποιοδήποτε μέγεθος και οποιαδήποτε μορφή.

Πηγές:

https://www.womenshealthmag.com/weight-loss/a30443070/adele-weight-loss-diet/

https://www.vogue.co.uk/arts-and-lifestyle/article/adele-british-vogue-interview

 

Σχετικά άρθρα