Brooklyn Beckham και Nicola Peltz: Ο γιος του David Beckham παντρεύεται με την κόρη δισεκατομμυριούχου σε έναν γάμο 3 εκατομμυρίων

Ο Brooklyn Beckham γιος του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή David Beckham και της πρώην τραγουδίστριας και σχεδιάστριας Victoria Beckham παντρεύεται το Σάββατο 9 Απριλίου με την ηθοποιό Nicola Peltz. Ο γάμος τους έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς, αφού το ζευγάρι είναι γόνοι γνωστών και πλούσιων οικογενειών καθώς και η Peltz είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017, αλλά άρχισαν να βγαίνουν δύο χρόνια αργότερα. Εννέα μήνες μετά τον Ιούλιο του 2020, ο Beckham ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους στο Instagram, γράφοντας: «Πριν από δύο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και μου είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο». Με εκείνη να απαντά «Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου δίπλα σου. Η αγάπη μας είναι το πιο πολύτιμο δώρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Που θα γίνει ο γάμος και ποιοι θα είναι καλεσμένοι;

Ο γάμος τους θα γίνει στην οικογενειακή έπαυλη του Peltz στο Palm Beach της Φλόριντα και υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 3,9 εκατομμύρια δολάρια. Θα έχει πολύ λάμψη και υψηλούς προσκεκλειμμένους. Η έπαυλη της οικογένειας Peltz στο Palm Spring της Φλόριντα φημολογείται ότι κοστίζει 99,8 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει 4 στρέμματα κήπου ακριβώς πάνω στην παραλία.

Φημολογείται ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα να είναι παρόντες, καθώς οι Beckham μίλησαν για τη φιλία τους με τον Δούκα και η Δούκισσα του Σάσεξ. Άλλοι καλεσμένοι που θα παρευρεθούν είναι οι Gigi και Bella Hadid, Nicole Richie και Gordon και Tana Ramsay. Κουμπάροι του ζεύγους θα είναι τα αδέρφια του γαμπρού ο 19χρονος Romeo και ο 16χρονος Cruz. Όμως πρώτη κουμπάρα θα είναι η γιαγιά της Peltz από τη μητέρα της.

Νυφικό με την υπογραφή Valentino

Η νύφη με την στυλίστριά της Leslie Fremar ταξίδεψαν στην Ρώμη για να βρουν το κατάλληλο νυφικό. Τελικά αυτό θα έχει την υπογραφή του Pierpaolo Piccioli σχεδιαστή του οίκου Valentino. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του νυφικού αλλά αναμένεται να είναι πανάκριβο και πολύ αριστοκρατικό.

Το προγραμμιαίο συμβόλαιο

Το ζευγάρι πριν μία εβδομάδα προχώρησε στην υπογραφή προγραμμιαίου συμβολαίου για να εξασφαλίσουν τις περιουσίες τους στην περίπτωση διαζυγίου. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για κολοσσιαίες περιουσίες αφού ο Beckham έχει περιουσία που αγγίζει τα 499 εκατομμύρια δολάρια και η Peltz έχει περίπου την τριπλάσια που φτάνει τα 1,7 δισεκατομμύρια.

Η εβραϊκή τελετή και ο κώδικας ντυσίματος

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί με εβραϊκή τελετή. Ο Beckham είπε σε συνέντευξή του στη Vogue: «Είναι περίεργο, γιατί όσο περισσότερες συναντήσεις γάμου έχουμε, τόσο πιο αληθινό νιώθουμε». Ο κώδικας ντυσίματος που θα υπάρχει δεν έχει διαρρεύσει αλλά ο David Beckham έδωσε μία λεπτομέρεια για το τι θα φορέσει με μία φωτογραφία του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Σχετικά άρθρα