Η “ολιστική” ρουτίνα ευεξίας της Jessica Alba περιλαμβάνει άσκηση, διαλογισμό και πολύ νερό

Η ηθοποιός και ιδρύτρια εταιρείας με προϊόντα ομορφιάς της Jessica Alba ακολουθεί μια ισορροπημένη προσέγγιση για να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Δεν ακολουθεί ένα περίπλοκο πρόγραμμα περιποίησης ή να εφαρμόζει άφθονο μακιγιάζ ένα τυπικό πρωινό. Αντίθετα, επικεντρώνεται στην άσκηση, στον ύπνο, στο να πίνει πολύ νερό και να κάνει διαλογισμό, εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Today.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Συνδυάζει τα προϊόντα ομορφιάς με καλό ύπνο καθώς θεωρεί πως μία τα ολιστική καθημερινή ρουτίνα γιατί δημιουργεί ένα αίσθημα υγείας και ομορφιάς με ή χωρίς μακιγιάζ. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ξεκινά τη μέρα της με μια γρήγορη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα από τη σειρά καλλυντικών της Honest Beauty.

Όσο για τις υπόλοιπες υγιεινές δραστηριότητες, η Alba κάνει yoga, μαθήματα spin και διαλειμματική προπόνηση. Θεωρεί πως χάρις τον διαλογισμό έχει αποκτήσει την ευημερία της. Συνδέεται με την καρδιά της, παύει να υπεραναλύει τα πάντα και καταφέρνει να γειώνεται με το περιβάλλον γύρω της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Ο διαλογισμός έχει πολλά οφέλη. Η εξάσκηση μπορεί να σε βοηθήσει γενικότερα στο πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά και στη μείωση των επιπέδων άγχους, στην αύξηση της αυτογνωσίας και στη μείωση της μοναξιάς. Μετά από από αυτές τις δραστηριότητες φροντίζει να πίνει πολύ νερό.

Η Alba που εκτός από ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι και μητέρα τριών παιδιών προτρέπει τα παιδιά της να δώσουν προτεραιότητα στην ίδια ρουτίνα, ειδικά όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος. Πιστεύει πως η Νο. 1 συμβουλή ομορφιάς που έχει για τα παιδιά της είναι απλώς να είναι συνεπή, καθώς το δέρμα τους θα αλλάζει εξαιτίας των ορμονών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Βέβαια παραδέχεται πως ακόμη και εκείνη κάποιες φορές δεν μπορεί να αντισταθεί στο να δοκιμάσει μια νέα τάση ομορφιάς TikTok. Είναι λάτρης του hack “puppy dog eyeliner”, που της έμαθε η 13χρονη κόρη της, Honor. Αυτή η τάση περιλαμβάνει την εφαρμογή eyeliner με γραμμή που κατεβαίνει προς τα κάτω, αντί προς τα πάνω, όπως θα κάνατε για ένα τυπικό cat eye. Υποτίθεται ότι κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Οι γνώσεις γύρω από την επίτευξη της ευεξίας είναι να εστιάζουμε σε μια ισορροπημένη και σταθερή ρουτίνα ευεξίας, αλλά μην φοβόμαστε να δοκιμάζουμε μια διασκεδαστική, νέα τάση ομορφιάς κάθε τόσο.

Σχετικά άρθρα