Το εγκεφαλικό που έκανε την Sharon Stone να εγκαταλείψει τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Sharon Stone γίνεται με αισθητική χειρουργική. Η 64χρονη ηθοποιός μίλησε για τις εμπειρίες της με το μπότοξ και τα fillers σε ένα εξώφυλλο για τη Vogue Arabia, συμπεριλαμβανομένου του τρομακτικού λόγου που δεν θα ξανακάνει τέτοιου είδους επεμβατικές θεραπείες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Η Stone συνήθιζε να βλέπει την αισθητική χειρουργική ως μια προσιτή πολυτέλεια, είπε στην συνέντευξη. Αλλά μετά από ένα «μεγάλο εγκεφαλικό επεισόδιο και μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών», αυτό άλλαξε εξήγησε. Χρειάστηκε να κάνει περισσότερες από 300 ενέσεις μπότοξ και fillers για να ανασηκωθεί ξανά η μία πλευρά του προσώπου της μετά το εγκεφαλικό. Από τότε, αντιμετώπιζε τις αισθητικές επεμβάσεις σαν αυτή ως μια «επώδυνη νευρολογική ανάγκη».

Παράλυση προσώπου από εγκεφαλικό

Ένα εγκεφαλικό συμβαίνει όταν διακόπτεται ή μειώνεται η παροχή αίματος στον εγκέφαλο, εμποδίζοντας τον εγκεφαλικό ιστό να πάρει το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, σύμφωνα με την Mayo Clinic. Ένα σύμπτωμα ενός εγκεφαλικού είναι η παράλυση του προσώπου, η οποία προκαλείται όταν τα νεύρα που ελέγχουν τους μύες του προσώπου είναι κατεστραμμένα στον εγκέφαλο και συνήθως επηρεάζουν μόνο το μισό πρόσωπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LensCrafters (@lenscrafters)

Η αποφυγή του μπότοξ και των fillers μπορεί να κόστισε στην ηθοποιό ορισμένες σχέσεις, αλλά δεν την ενοχλεί αυτό, εξήγησε στην πρόσφατη συνέντευξη, σημειώνοντας ότι ένας σύντροφος κάποτε της πρότεινε να κάνει και άλλη επέμβαση. «Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν τον ενδιέφερε πια να με δει», είπε, προσθέτοντας «Αν δεν με δεις περισσότερο από αυτό, θα βρεις το δρόμο σου προς την έξοδο».

Πλέον νιώθει άνετα χωρίς επεμβάσεις

Στα 64 της, η Stone δείχνει σίγουρη και άνετη όπως ακριβώς είναι. «Νιώθω ότι αυτή είναι η πιο συναρπαστική και δημιουργική περίοδος της ζωής μου», είπε στη Vogue Arabia. «Αισθάνομαι πραγματικά, πολύ χαρούμενη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Αυτή την χαρά αποτυπώνει και στο προφίλ της στο Instagram όπου ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Εκεί μοιράστηκε και μια φωτογραφία της φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μπικίνι και μια πετσέτα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. «Ευτυχώς ατελής σε μια τέλεια μέρα», έγραψε στη λεζάντα.

Όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος για την φωτογραφία η ίδια απάντησε «Τη δημοσίευσα γιατί αισθάνομαι ότι οι γυναίκες γίνονται αόρατες όταν γινόμαστε μαμάδες, και είσαι 45 και οι άνθρωποι περνούν δίπλα σου σαν να μην είσαι εκεί». Είναι σαφές ότι ο Stone είναι ακόμα εδώ και δεν φοβάται να το δείξει.

Σχετικά άρθρα