Lizzo: Αυτή είναι η αναζωογονητική άποψη της σταρ για τις αυξομειώσεις βάρους!

Ως νικήτρια των βραβείων Grammy και Emmy, η Lizzo αποδεικνύει πως επικεντρώνεται στην μουσική και σε όσα την ευχαριστούν από το να ανησυχεί για τις διακυμάνσεις του βάρους. Παρά τη φαινομενικά ατελείωτη κουβέντα για το σώμα της, η 34χρονη τραγουδίστρα απλά δεν αγχώνεται για την αύξηση ή την απώλεια βάρους της, όπως ανέφερε στην νέα συνέντευξη στο Vanity Fair.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Η τραγουδίστρια ως πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου του περιοδικού για τον Νοέμβριο, μίλησε ειλικρινά για το πώς έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα body positivity icon τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει στους haters ότι δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικά καλό ή κακό στις αλλαγές του σώματος.

«Είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένη η μουσική μου και το βάρος μου που αν χάσω βάρος, θα έχανα θαυμαστές ή θα έχανα την εγκυρότητά μου;» αναρωτήθηκε η Lizzo, συζητώντας τις απόψεις της στη συζήτηση για τη θετικότητα του σώματος. «Δεν με νοιάζει», είπε στο Vanity Fair. «Κάνω έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, διανοητικά, πνευματικά, προσπαθώ να κρατάω ό,τι βάζω στο σώμα μου εξαιρετικά καθαρό. Η υγεία είναι κάτι που δίνω προτεραιότητα, όπου κι αν αυτό με οδηγεί σωματικά».

Η vegan διατροφή που ακολουθεί

Οι θαυμαστές της Lizzo μπορεί να γνωρίζουν ότι υιοθέτησε μια vegan δίαιτα το 2020, αλλά τόνισε ότι οι διατροφικές της επιλογές δεν αφορούν τους στόχους απώλειας βάρους. «Οι άνθρωποι έλεγαν “Είσαι βίγκαν; Τι, τηγανίζεις το μαρούλι;”», είπε. «Δεν είμαι vegan για να χάσω βάρος, απλώς νιώθω καλύτερα όταν τρώω φυτά», είπε η Lizzo στο δημοσίευμα.

Όταν πρόκειται για αλλαγές βάρους, δεν φταίει απαραίτητα το φαγητό αλλά πληθώρα παραγόντων όπως το άγχος δήλωσε η τραγουδίστρια. «Απλώς όταν νομίζεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα, αλλάζουν ξανά», εξήγησε. «Τρώω όταν είμαι αγχωμένη, μερικές φορές σε σημείο που δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο έφαγα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

«Είναι χάλια που συνδέουμε την αύξηση βάρους με το αρνητικό που την προκαλεί», συνέχισε. «Συγχέουμε αυτό το όμορφο πράγμα που είναι το φαγητό και τρέφουμε τον εαυτό μας με αυτό, αλλά το άγχος είναι το κακό, όχι τα 20 κιλά», είπε η Lizzo. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί δεν αισθάνομαι ότι η αύξηση βάρους είναι πια κακό. Ούτε η απώλεια βάρους είναι ουδέτερη».

Έμπνευση για τους ανθρώπους

Κάποιοι μπορεί να περιγράψουν τις πρόσφατες δηλώσεις της Lizzo για τις διακυμάνσεις του βάρους ως αντιπροσωπευτικές της αποδοχής όλων των τύπων του σώματος. Η Lizzo βλέπει την αύξηση και την απώλεια βάρους με ουδέτερο τρόπο, ενώ είναι επίσης πρότυπο για την θετική εικόνα που έχει για το σώμα της. Υπήρξε εδώ και καιρό υπέρμαχος της αγάπης του εαυτού της στους στίχους των τραγουδιών της, στις δημόσιες εμφανίσεις της, στα αποσπάσματα συνεντεύξεων και στις ειλικρινείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Για αυτό και πρέπει να επισημανθεί ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένης της Lizzo, δεν χρωστάει σε κανέναν άλλη εξήγηση για την υγεία ή το βάρος του. Η υγεία είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νούμερο στη ζυγαριά ή το νούμερο του τζιν μας και έχει πια περάσει η εποχή που οι άνθρωποι κρινόμασταν από την εξωτερική μας εμφάνιση.

Σχετικά άρθρα