Ένα νέο καινοτόμο συστατικό μας βοηθάει να μειώσουμε τις κηλίδες & τους μαύρους κύκλους. Γνώρισε το!

Οι κηλίδες και οι μαύροι κύκλοι είναι δύο από τα πιο συχνά προβλήματα της γυναικείας επιδερμίδας που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Καθοριστικοί παράγοντες στην εμφάνισή τους είναι το ηλιακό φως, η γήρανση αλλά και οι ορμονικές αλλαγές. 

Ως κηλίδες ορίζουμε τις μικρές σκουρόχρωμες πανάδες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα του προσώπου και όχι μόνο εξαιτίας της υπερβολικής παραγωγής μελανίνης στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι μαύροι κύκλοι από την άλλη, είναι το μελανότερο χρώμα που εμφανίζεται κάτω από την περιοχή των ματιών. Παρ’ όλο που τις περισσότερες φορές δεν προδίδει ιατρικό πρόβλημα η εξάλειψή τους είναι επιθυμητή για ιατρικούς λόγους.

Από οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες λόγους και να έχεις κηλίδες ή μαύρους κύκλους σου έχουμε ευχάριστα νέα. Με την σωστή περιποίηση και με το νέο καινοτόμο συστατικό της σειράς CELLULAR LUMINOUS630 από την Nivea θα εξαφανίσεις εύκολα και γρήγορα κηλίδες και μαύρους κύκλους εντός 4 εβδομάδων!

Πώς η έκθεση στον ήλιο επιδρά στην επιδερμίδα μας;

Η έκθεση στον ήλιο για λίγη ώρα είναι απαραίτητη για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς τον βοηθά να παράγει βιταμίνη D. Ένα βιταμινούχο σύμπλεγμα που ενισχύει το ανοσοποιητικό, την καρδιά αλλά και την πρόσληψη ασθενειών όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας συνίσταται μερική έκθεση στον ήλιο για την πρόληψη ορισμένων παθήσεων.

Ωστόσο, όταν η έκθεση μας στο ηλιακό φως ξεπερνά τα όρια και δεν λαμβάνεται προστασία για αυτή τότε η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει φθορές στο δέρμα μας. Αυτές μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμες όπως το έγκαυμα, αλλά και μακροπρόθεσμες όπως η εμφάνιση κηλίδων και μαύρων κύκλων ή η γρήγορη γήρανση. 

Η επίδραση της γήρανσης στις δερματικές βλάβες 

Η γήρανση του οργανισμού επέρχεται με το πέρασμα των χρόνων, αλλά ενδέχεται να είναι απότοκο της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο που αναφέραμε παραπάνω. Οι κηλίδες και οι μαύροι κύκλοι λόγω γήρανσης εμφανίζονται κυρίως από την ηλικία των 50 και άνω χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείονται νεότερες ηλικίες. 

Πρόκειται για κηλίδες που μοιάζουν με μικρές φακίδες επάνω στην επιδερμίδα, ενώ μπορεί να είναι και μεγαλύτερες πανάδες σκούρου μαύρου ή καφέ χρώματος. Αν τις δει ο ήλιος μπορεί και να σκουρύνουν. 

Και οι ορμονικές αλλαγές τι ρόλο παίζουν;

Οι ορμονικές διαταραχές μπορούν να εμφανιστούν σε πολλά στάδια της ζωής μιας γυναίκας και επηρεάζουν μεγάλο μέρος της σωματικής και ψυχικής υγείας της. Πρόκειται για αλλαγές που προκαλούνται κυρίως από:

  • ανώμαλη λειτουργία του θυρεοειδούς
  • περίοδο
  • εγκυμοσύνη
  • κλιμακτήριο
  • εμμηνόπαυση
  • αυξημένο άγχος και στρες

Εάν, λοιπόν, συνδυάζεις όλα τα παραπάνω με την παρουσία κηλίδων και μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια τότε πιθανότατα αυτά προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές καθώς και από τις επιπτώσεις τους, όπως ο κακός ύπνος. 

Πώς το συστατικό LUMINOUS630 μπορεί να τα μειώσει;

Η Nivea μετά από 10 χρόνια ενδελεχούς έρευνας απέδειξε πως το μόριο LUMINOUS630 είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των κηλίδων και των μαύρων κύκλων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, τη γήρανση και τις ορμονικές αλλαγές. Δηλαδή για τα τρία αίτια που προκαλούν τις ανισορροπίες μελανίνης στην επιδερμίδα του προσώπου. 

Το LUMINOUS630 στοχεύει στην αντιμετώπισή τους σε κυτταρικό επίπεδο με δύο βασικούς τρόπους:

  • Επιδρώντας στην περιοχή με αυξημένα επίπεδα μελανίνης για να ελαττώσει τις κηλίδες και το μέγεθός τους
  • Ισορροπώντας την παραγωγή νέα μελανίνης, ώστε να αποτρέψει την εμφάνιση νέων κηλίδων

Φροντίζοντας την επιδερμίδα του προσώπου σου με τα προϊόντα της σειράς CELLULAR LUMINOUS630 θα δεις αποτελέσματα ήδη από τις πρώτες 4 εβδομάδες εφαρμογής. Εμβαθύνοντας στα πλεονεκτήματα του ενισχυμένου ορού και της κρέμας ματιών της σειράς CELLULAR LUMINOUS630 της Nivea θα καταλάβεις πως επιδρούν επανορθωτικά στην επιδερμίδα σου έναντι των κηλίδων και των μαύρων κύκλων. 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ CELLULAR LUMINOUS630 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Δημιουργημένος για να αντιμετωπίζει και τις πιο έντονες κηλίδες και μαύρους κύκλους που προκαλούνται από τον ήλιο, τη γήρανση και τις ορμονικές αλλαγές είναι ο ενισχυμένος ορός CELLULAR LUMINOUS630. 

Στις ευεργετικές του ιδιότητες συγκαταλέγονται:

  • το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630 περιέχεται στην μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Ε και το Υαλουρονικό Οξύ, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων
  • αντιμετωπίζει τις κηλίδες κυτταρικά με διπλή δράση αφού πρώτα φροντίζει να τις μειώσει και ταυτοχρόνως η συστηματική χρήση εμποδίζει την επανεμφάνισή τους
  • προσφέρει εμφανώς ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα εντός 4 εβδομάδων
  • απορροφάται άμεσα, χάρη στην ελαφριά του σύνθεση
  • είναι ιδανικός για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ CELLULAR LUMINOUS630 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ 

Η Θεραπεία Ματιών με την σειρά της έρχεται για να επικεντρωθεί στους μαύρους κύκλους:

  • το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630 συνδυάζεται και εδώ με Υαλουρονικό Οξύ και με την βοήθεια της Καφεΐνης δημιουργείται ένα λαμπερό και νεανικό βλέμμα
  • αντιμετωπίζει τις 3 κύριες αιτίες δημιουργίας μαύρων κύκλων που αναφέραμε
  • εξισορροπείται η μελάχρωση κάτω από τα μάτια με την σύνθεση LUMINOUS630
  • η Καφεΐνη φροντίζει να καταπραΰνει το κουρασμένο βλέμμα για να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια
  • το Υαλουρονικό Οξύ ενυδατώνει την περιοχή των ματιών και μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες 
  • πρόκειται για μία ελαφριά σύνθεση, ιδιαίτερα απαλή με τις ανάγκες της επιδερμίδας
  • συνιστάται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης
  • εφαρμόζεται στην περιοχή των ματιών κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη νέα σειρά NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630 πατώντας εδώ.

 

Σχετικά άρθρα