Η Julia Roberts αποκάλυψε ότι ο Martin Luther King και η γυναίκα του πλήρωσαν το μαιευτήριο όταν γεννήθηκε

Η Julia Roberts τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε συνέντευξη στην Gayle King και την 28η Οκτωβρίου ανήμερα των γενεθλίων της έγινε viral. Ο λόγος; Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως τον λογαριασμό του μαιευτηρίου όταν γεννήθηκε τον πλήρωσαν ο Martin Luther King και η σύζυγός του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, που έγινε από την Gayle King για την A+E Networks και το HISTORYTalk του History Channel, η δημοσιογράφος ρώτησε την Roberts για μια ιστορία που αφορούσε τη σχέση των γονιών της με τον Martin Luther King Jr. και τη σύζυγο του Coretta Scott King.

«Ας ξεκινήσουμε με την ημέρα που γεννήθηκες, ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό του νοσοκομείου;» ρώτησε η Gayle.

«Η έρευνά της είναι πολύ καλή», ανέφερε η Roberts χαμογελώντας, πριν κάνει την αποκάλυψη πως ο Martin και η Coretta πλήρωσαν τον λογαριασμό.

Γιατί πλήρωσαν το μαιευτήριο;

Σύμφωνα με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, οι γονείς της, Walter και Betty Roberts, «δεν μπορούσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό του νοσοκομείου» και η οικογένεια King το έκανε σε αντάλλαγμα για μια ευγενική χειρονομία που είχε κάνει στο παρελθόν η οικογένεια Roberts.

«Οι γονείς μου είχαν μια σχολή θεάτρου στην Ατλάντα με όνομα “Actors and Writers Workshop” και μια μέρα η Coretta Scott King τηλεφώνησε στη μητέρα μου και ρώτησε αν τα παιδιά της μπορούσαν να είναι μέρος του σχολείου γιατί δυσκολεύονταν να βρουν ένα μέρος που θα δεχόταν τα παιδιά της», είπε η Roberts.

Συνέχισε, «Και η μαμά μου λέει, “Σίγουρα ελάτε”. Και έτσι απλά έγιναν όλοι φίλοι και μας βοήθησαν να βγούμε από ένα πρόβλημα».

Όπως σημείωσε η Gayle, «Ναι, γιατί στη δεκαετία του ’60, δεν είχαν μικρά μαύρα παιδιά να αλληλεπιδρούν με μικρά λευκά παιδιά σε σχολή υποκριτικής. Και οι γονείς σου έλεγαν “Ελάτε μέσα”. Νομίζω ότι αυτό είναι εξαιρετικό, και κατά κάποιο τρόπο θέτει τις βάσεις για το ποιος είσαι». Μία άποψη στην οποία συμφώνησε απολύτως η ηθοποιός.

Την ιστορία επιβεβαίωσε η κόρη του ζευγαριού

Επιβεβαιώνοντας την ιστορία, το μικρότερο παιδί του Martin και της Coretta η Bernice King, δημοσίευσε επίσης στο Twitter το κλιπ και είπε πόσο ευγνώμων ήταν που η ηθοποιός μίλησε για την ιστορία τους.

«Ευχαριστώ που η #JuliaRoberts μοιράστηκε αυτήν την ιστορία με την @GayleKing και που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ενθουσιαστεί από αυτό», έγραψε η Bernice την Κυριακή. «Γνωρίζω καλά την ιστορία, αλλά είναι συγκινητικό για μένα να θυμίζω τη γενναιοδωρία και την επιρροή των γονιών μου. #CorettaScottKing #MLK», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα