Naomi Biden: Παντρεύτηκε η εγγονή του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο και αυτό είναι το πανάκριβο νυφικό της!

Η Naomi Biden η εγγονή του Αμερικανού Προέδρου Joe Biden παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Peter Neal στον Λευκό Οίκο και μάλιστα σε μία μεγαλόπρεπη τελετή. Μάλιστα, έγινε το πρώτο εγγόνι Αμερικανού πλανητάρχη που παντρεύτηκε στην επίσημη προεδρική κατοικία. Η Naomi που είναι απόφοιτη της Νομικής της Columbia και κόρη του μικρότερου γιου του προέδρου, Hunter, και της πρώην συζύγου του Kathleen Buhle.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Neal (@peterneal)

Οι νεόνυμφοι επέλεξαν Ralph Lauren

Η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο λευκό νυφικό από τον Αμερικανό σχεδιαστή Ralph Lauren με μακριά μανίκια και ψηλή λαιμόκοψη. καλυμμένο με δαντέλα Chantilly προσδίδοντας μία πιο ρομαντική νότα στην εμφάνισή της. Το φόρεμα της συμπλήρωναν ένα πέπλο μήκους σχεδόν τριών μέτρων, καθώς και ένα μπουκέτο με κρίνα ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση. Ο μελλοντικός σύζυγός της, από την πλευρά του, φορούσε ένα παραδοσιακό μαύρο κοστούμι επίσης Ralph Lauren.

Ο Πρόεδρος Biden και η Πρώτη Κυρία Jill Biden ήταν παρόντες και φωτογραφήθηκαν με τους νεόνυμφους στο South Lawn. Σε επίσημη ανακοίνωσή του το Προεδρικό ζεύγος ανέφερε «Ήταν χαρά να βλέπουμε τη Naomi να μεγαλώνει, να ανακαλύπτει ποια είναι και να χαράζει μια τόσο απίστευτη ζωή για τον εαυτό της». «Τώρα, είμαστε γεμάτοι περηφάνια που τη βλέπουμε να επιλέγει τον Peter για σύζυγό της και έχουμε την τιμή να τον καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας. Τους ευχόμαστε μέρες γεμάτες γέλιο και μια αγάπη που μεγαλώνει κάθε χρόνο».

Ακολούθησε δεξίωση και γαμήλιο πάρτι

Αφού η Naomi και ο Peter αντάλλαξαν τους όρκους τους, την τελετή ακολούθησε δεξίωση με γεύμα στον Λευκό Οίκο, γαμήλιο πάρτι στο οποίο παρευρέθη η στενή οικογένεια και έγινε μία ακόμη δεξίωση στην έπαυλη με επιδόρπιο και χορό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NKB (@naomibiden)

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτος με μία δημοσίευση των δύο στο Instagram. Η Naomi συνόδεψε την φωτογραφία με την επιγραφή «Για πάντα 🤍». Στην φωτογραφία, φορούσε ολόλευκα και επεδείκνυε το νέο διαμαντένιο της δαχτυλίδι. Ο Peter μοιράστηκε το ίδιο στιγμιότυπο στον δικό του προσωπικό λογαριασμό.

Σχετικά άρθρα