Η Rihanna μόλις μοιράστηκε την πιο γλυκιά πρώτη φωτογραφία του μωρού της στο TikTok

Το αγοράκι της Rihanna έκανε επίσημα το ντεμπούτο του στα social media. Το Σάββατο, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα πρώτο στιγμιότυπο του γιου της σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαριτωμένος. Στο κλιπ που τράβηξε η ίδια η Rihanna, το επτά μηνών μωράκι μας, που μοιάζει με τη μαμά του φαίνεται καθισμένο στο κάθισμά του ενώ κάνει αξιολάτρευτες γκριμάτσες και γελάει στην κάμερα. Καθώς τα μικροσκοπικά του χέρια απλώνουν τη Rihanna, αυτή τη ρωτά: «Προσπαθείς να πάρεις το τηλέφωνο της μαμάς;»

@rihannahacked♬ original sound – Rihanna

Αργότερα στο κλιπ, ο γιος της Rihanna και του A$AP Rocky, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί από το ζευγάρι, χασμουριέται γλυκά καθώς κοιτάζει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Η Rihanna και ο A$AP καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Μάιο και έκτοτε είναι μάλλον προστατευτικοί για την ιδιωτική ζωή του γιου τους.

«Η ιδιωτικότητα γίνεται όλο και πιο σημαντική για το ζευγάρι. Όταν ήταν μόνο οι δυο τους, έβγαιναν έξω όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας και αλληλεπιδρούσαν με τους θαυμαστές», είπε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Entertainment Tonight. «Τώρα, με το μωρό, είναι λίγο πιο προστατευτικοί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σε μια νέα συνέντευξη στο Access Hollywood, η Rihanna αναφέρθηκε στον γιο της ως την «νούμερο ένα προτεραιότητά της» αυτές τις μέρες. «Η ζωή ξεκινά από την αρχή όταν γίνεσαι γονιός. Είναι μια ζωή που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ πριν», είπε. «Τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ξένος και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει και μαθαίνει τον κόσμο».

Σχετικά άρθρα