Καλή ψυχολογία και σκληρή δουλειά στέλνουν τον Τσιτσιπά στον τελικό της Αυστραλίας!

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στους στόχους μας πάντα αποδίδει καρπούς. Δεν αρκεί απλά να θέλουμε κάτι πολύ, φτάνει και να πασχίζουμε για αυτό. Φαίνεται πως η καλή ψυχολογία, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά του Στέφανου Τσιτσιπά τον οδήγησε σε μεγάλη νίκη!

Στον μεγάλο τελικό του Australian open που θα διεξαχθή την Κυριακή 29/1 και ώρα 10.30 (ώρα Ελλάδος), προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Σε έναν εκπληκτικό παιχνίδι με τον εξαιρετικό ,  Κάρεν Κατσάνοφ, ο Στέφανος πήρε την νίκη με 3-1 σετ στα προημιτελικά.

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μόνος Έλληνας που κατάφερε ποτέ να φτάσει σε τελικό γκραν σλαμ. Έχει στην καριέρα του κατακτήσει 9 τίτλους και σήμερα βρίσκεται  στο νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, από τον οποίο είχε χάσει στον τελικό του γαλλικού όπεν το 2021.

Απέναντί του στον τελικό θα βρεθεί ο παγκοσμίου φήμης τενίστας Τζόκοβιτς. O Σέρβος είναι το νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη και έχει στο βιογραφικό του 21 τίτλους γκραν σλαμ.  Έχει κατακτήσει 9 φορές το Australian open και προβλέπεται να είναι δύσκολος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Εμείς του ευχόμαστε να γυρίσει με έναν μεγάλο τίτλο στα χέρια του! Με καλή διάθεση, θετική σκέψη και επιμονή! Καλή επιτυχία Στέφανε!

Σχετικά άρθρα