Ευδοκία Ρουμελιώτη: H υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε- Μετά από τρεισήμισι χρόνια που το παιδί ζούσε στο σπίτι τους, της το πήραν μέσα σε μία μέρα

Στην εκπομπή Μαμά-δες και στην Τζένη Θεωνά μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η λαμπερή ηθοποιός είναι γνωστή για τις τηλεοπτικές και θεατρικές της επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι όμως και ιδιαίτερα αγαπητή σαν άνθρωπος.


Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει γνωστό πως η Ευδοκία είχε υιοθετήσει ένα αγοράκι και μαζί με τον σύντροφό της ήταν τρισευτυχισμένοι για αυτήν τους την επιλογή. Όπως δηλώνει η ίδια άλλωστε θα ήθελε να έχει μία πολύ μεγάλη οικογένεια. Υπενθυμίζουμε πως είναι μαμά δύο υπέροχων αγοριών και η αγάπη που έχει στα παιδιά είναι τεράστια.

Η υιοθεσία του παιδιού της


Μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία του τρίτου της παιδιού. Η Ευδοκία έκανε αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία, σε εγκαταλελειμμένα και με ειδικές ανάγκες παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο ήρθε κοντά με το αγαπημένο της αγοράκι, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες αλλά και πολλά προβλήματα υγείας. Έτσι αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες για να το υιοθετήσουν, πράγμα που στην Ελλάδα είναι ακόμα δύσκολο αλλά και χρονοβόρο.


Τα πολλά προβλήματα του μικρού αγοριού επικαλέστηκαν οι αρμόδιοι και όπως δηλώνει η ίδια μέσα σε μία μέρα τους πήραν το παιδί από το σπίτι. Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν καν να αντιδράσουν και μην μποπρώντας να κάνουν κάτι έμειναν θεατές σε κάτι που τους πλήγωσε βαθιά. Είχαν περάσει τρεισήμισι ολόκληρα χρόνια με το παιδί στο σπίτι τους και ήταν πολύ δεμένοι. Όλο αυτό τους κόστισε πολύ και ακόμα δεν το έχουν ξεπεράσει, όπως επισήμανε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά άρθρα