Συγκλονίζουν οι ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στην μοιραία αμαξοστοιχία- Σήμερα η πρώτη κηδεία στην Κατερίνη

Η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη μετρά μέχρι στιγμής 57 επιβεβαιωμένους νεκρούς, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων που αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους. Από τις πρώτες ώρες πολλοί έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν την δύναμη των social media για να βρουν τα δικά τους πρόσωπα, τα οποία δεν βρίσκονταν στις λίστες με τραυματίες ή θανόντες.

Συγκλονιστικές είναι οι ανθρώπινες ιστορίες πίσω από κάθε αδικοχαμένη ψυχή. Δυστυχώς όσο περνάνε οι ώρες οι ελπίδες για να βρεθεί κάποιος από τους αγνοούμενους ζωντανούς λιγοστεύουν, αντίθετα επιβεβαιώνονται περισσότεροι θάνατοι μέσω της διαδικασίας του DNA.

Η 23χρονη Ιφιγένεια ένα από τα θύματα

Μέσω ανάρτησης δικηγόρου της οικογένειας επιβεβαιώθηκε δημόσια η ο θάνατος της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκας, την οποία έψαχναν αγωνιωδώς οι δικοί της.

“Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA.

Καλόν παράδεισο να έχει”.

Kαλό ταξίδι Δημητράκη μου…

Μεταξύ των νεκρών και ο 32χρονος μηχανοδηγός του Intercity 62, της μοιραίας αμαξοστοιχίας που σκόρπισε τον θάνατο στα Τέμπη. Με απέραντη θλίψη αποχαιρέτησε τον μηχανοδηγό της καρδιάς της, η τον άντρα της, η σύντροφός του Κατερίνα.


“Θα εισαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου ❤ Σ’ αγαπάω πολύ ❤ 1/3/2023 #τεμπη“, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram.

“Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…”

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας που ακόμα αγνοείται. Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο κανάλι Open δεν έχει καμία ενημέρωση, ενώ είπε μεταξύ άλλων πως έχουν δώσει δείγμα DNA, ωστόσο δεν περιμένει να βρει το παιδί του ζωντανό. Η κόρη του που αγνοείται μέχρι και τώρα, είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

Ο ίδιος έχει άλλα δύο παιδιά που σπουδάζουν επίσης στο ΑΠΘ. Είπε χαρακτηριστικά “δεν εύχομαι τέτοιο συναίσθημα ούτε στον εχθρό μου..το κορίστι μου το ανάθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει ο οποιοσδήποτε αλήτης.

Αστυνομικός και ο 15χρονος γιος του μεταξύ των θυμάτων

Δύο ακόμα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρναζής και ο 15χρονος γιος του. Ξέσπασε ο μεγαλύτερος γιος τις οικογένειας μπροστά στις κάμερες λέγοντας ” Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών…, είχε όλη τη ζωή μπροστά του και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό”.

“Πληρώσανε 50 εισητήρια θανάτου”, λέει συγκλονισμένος ο γιος του αστυνομικού, “μπορεί κανείς να μου πει ότι δεν θα ξαναγίνει κάποιο δυστύχημα εν έτη 2023, είναι δυνατόν”;”Δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος…”

Η γυναίκα του αδικοχαμένου αστυνομικού είχε φύγει πρινμ 2 χρόνια από καρκίνο και ο ίδιος έιχε παραιτηθεί από την Αστυνομία για να αναλάβει την ανατροφή του 15χρονου γιου του.

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τον άδικο χαμό τους:

Μητέρα ενός 2χρονου αγοριού η Αθηνά Κατσάρα, ανάμεσα στα θύματα

Η άτυχη γυναίκα ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος από θαύμα δεν βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα στα Τέμπη. Είχε σηκωθεί την ώρα της σύγκρουσης για να παέι στην τουαλέτα και έτσι από θαύμα δεν πέθανε, ενώ νοσηλεύεται στο νοσκοκομείο Λάρισας.

Σήμερα στις 16΄00 στον ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη θα γίνει η πρώτη κηδεία, της Αθηνάς Κατσάρα, μία εκ των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ταυτοποιήθηκε και η σορός του Βάιου Βλάχου

Το βράδυ της Πέμπτης ταυτοποιήθηκε άλλη μία σορός, αυτή του 34χρονου Βάιου Βλάχου, που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του με ανάρτησή του στο twitter, ευχαριστώντας τον κόσμο για την βοήθεια και την συμπαράσταση αλλά και τις πληροφορίες που παρείχαν. Ζήτησε να βρεθούν όλα τα παιδιά που ακόμα αγνοούνται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα