18χρονη διασκέδαζε με την παρέα της και λίγο μετά βρέθηκε απαγχονισμένη στο δωμάτιό της-Σε ποιους άφησε σημειώματα


Σε χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου, στη Μαγνησία, βρέθηκε νεκρή μία 18χρονη κοπέλα, η οποία αυτοκτόνησε. Από χτες λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας όταν και έγινε γνωστό το περιστατικό, όλη η περιοχή βρίσκεται σε σοκ.

Όπως έγινε γνωστό το νεαρό κορίτσι διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ με την παρέα της. Όλα κυλούσαν ομαλά και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε. Σύμφωνα με πληροφορίες η κολλητή της φίλη την καλούσε επίμονα στο τηλέφωνο, επειδή όμως η 18χρονη δεν απαντούσε, η φίλη της αποφάσισε να πάει να την βρει από κοντά. Σοκαρισμένη βρήκε την φίλη της απαγχονισμένη και αμέσως κάλεσε βοήθεια.

Η 18χρονη είχε αφήσει σημείωμα

Όπως μεταφέρει το thenewspaper οι αστυνομικοί βρήκαν όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα σημειώματα που έγραψε η 18χρονη κοπέλα από την Μαγνησία πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Παραλήπτες των τεσσάρων γραμμάτων ήταν η μητέρα της, η αδερφή της αλλά και ο σύντροφός της. Η τέταρτη επιστολή δεν είχε συγκεκριμένο παραλήπτη και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους η νεαρή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα χαπιών, πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Σχετικά άρθρα