Άπατοι πήγαν στις εκλογές οι celebrities που επιστράτευσαν τα κόμματα στη μάχη του σταυρού:Μάριος Αθανασίου,Νόνη Δούνια, Σταύρος Νικολαίδης

Πάρα πολλοί ήταν οι celebrities επιστρατεύτηκαν από τα κόμματα στην μάχη του σταυρού, πιστεύοντας προφανώς πως θα αποφέρει κέρδος στο κόμμα τους. Το εκλογικό αποτέλεσμα ωστόσο ήρθε για να διαψεύσει αυτήν την επιλογή, καθώς οι περισσότεροι έμειναν εκτός Βουλής.
Εδώ βέβαια πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και το ποσοστό που έλαβε το κόμμα με το οποίο πολιτεύτηκαν οι διάσημοι, γεγονός που έπαιξε ρόλο και στην εκλογή τους, ειδικά αναφορικά με τα κόμματα που κέρδισαν λιγότερες έδρες στη Βουλή. Παρά αυτό το γεγονός και οι διάσημοι που στράτευσε η Νέα Δημοκρατία δεν τα πήγαν καλά!

Υποψήφιοι με τη ΝΔ

Ο Γιούρκας Σειταρίδης, πρώην ποδοσφαιριστής, έθεσε υποψηφιότητα με τη ΝΔ στα Ιωάννινα, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Η Νόνη Δούνια, ενώ έχει υπάρξει στη Βουλή, στις εκλογές της Κυριακής δεν κατάφερε να εκλεγεί, στην περιφέρεια Ά Πειραιώς και Νήσων.

Στη μάχη του σταυρού και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαίδης, ο οποίος επίσης δεν εκλέχθηκε στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.


Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ράπερ Μιθριδάτης έθεσε την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας σε μία προοδευτική αλλαγή στα Νότια, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, με αρκετά ονόματα να βρίσκονται μπροστά του.

Και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, που ήταν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και να εκλεγεί.


Υποψήφια με το ΚΚΕ

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, μπήκε στη μάχη του σταυρού με το ΚΚΕ, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.


Στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, ο Παύλος Ορκόπουλος, επίσης δεν εξασφάλισε την εκλογή του.

Με το ΜέΡΑ25 ο Αντώνης Ξυλούρης

Ο γνωστός μουσικός, Αντώνης Ξυλούρης, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜΕΡΑ25, επίσης δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείου ηθοποιών ήταν υποψήφιος με την Πλέυση Ελευθερίας και την Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς όμως να εκλεγεί.

Πολλοί λοιπόν ήταν οι διάσημοι της Ελλάδας που έθεσαν τον εαυτό τους στην μάχη του πολιτικού στίβου, χωρίς τελικά να καταφέρουν να εκλεγούν είτε επειδή δεν συγκέντρωσαν τις απαραίτητες ψήφους είτε επειδή το κόμμα τους δεν πήρε επαρκείς έδρες.

Σχετικά άρθρα