Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η δεύτερη ομορφότερη χώρα στον κόσμο: Παραλίες με χρυσαφένια αμμουδιά, απέραντο γαλάζιο, καταπράσινα τοπία, γραφικά χωριουδάκια και μεσογειακή κουζίνα

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως, και όχι άδικα. Ένας προορισμός που κρύβει ομορφιές για όλα τα γούστα και προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές στους ταξιδιώτες που την επιλέγουν για τις; Καλοκαιρινές ή χειμερινές τους διακοπές.

Συνδυάζει βουνό και θάλασσα με τόση επιτυχία, ώστε να προσελκύει ταξιδιώτες όλο το χρόνο και από πολλά μέρη της γης και σίγουρα δεν είναι και εύκολο να βρεθεί ένα μέρος που να τα συνδυάζει όλα. . καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά, παραλίες με χρυσαφένιες αμμουδιές και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, γραφικά χωριουδάκια, εκκλησάκια χτισμένα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μαγευτικά , καταπράσινα τοπία και απόκοσμη θέα που κόβει την ανάσα.

Αυτή είναι η Ελλάδα μας από άκρη σε άκρη! Κάθε χρόνο πλημμυρίζει με τουρίστες που εκτός από την ομορφιά έρχονται να απολαύσουν την μεσογειακή της κουζίνα, η οποία μάλιστα έχει ψηφιστεί ως η δεύτερη καλύτερη στον κόσμο.

Σε μια ψηφοφορία που έγινε από τους χρήστες της σελίδας World of Statistics για τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, η Ελλάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση, μετά την πρώτη που κατέκτησε η Νέα Ζηλανδία, ένα μέρος που μοιάζει με επίγειο παράδεισο.

Ακολούθησαν η Ιταλία, η Σουηδία και η Ισπανία.

Σχετικά άρθρα