Σάρον Στόουν:”Ήμουν πολύ μεγάλη σταρ κάποια στιγμή στη ζωή μου..Έχω επιβιώσει από όλα – σεξουαλική παρενόχληση, αποβολές, εγκεφαλική αιμορραγία, διαζύγιο, κεραυνό”

Η Σάρον Στόουν μιλάει κατά των διακρίσεων κάθε είδους.

«Κι εγώ είμαι άτομο που έχει θέμα διαφορετικότητας», είπε, διοργανώνοντας το μεσημεριανό γκαλά Raising Our Voices του The Hollywood Reporter. Η ηθοποιός είπε ότι από τότε που υπέστη εγκεφαλικό και εγκεφαλική αιμορραγία το 2001, δεν έχει καταφέρει να κάνει τόση δουλειά στην υποκριτική.

Eίχα 1 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης

«Έπαθα εγκεφαλικό το 2001, είχα 1 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης, είχα εγκεφαλική αιμορραγία 9 ημερών», είπε, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

«Ανάρρωσα για 7 χρόνια και έκτοτε δεν έχω δουλειά», είπε ο Στόουν, 65 ετών, στην εκδήλωση, η οποία επικεντρώθηκε στη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ένταξη και την προσβασιμότητα στο Χόλιγουντ.

Ήμουν πολύ μεγάλη σταρ του κινηματογράφου κάποια στιγμή στη ζωή μου

«Όταν συνέβη για πρώτη φορά, δεν ήθελα να το πω σε κανέναν γιατί ξέρεις ότι αν κάτι δεν πάει καλά μαζί σου, είσαι έξω. Κάτι πήγε στραβά με μένα – είμαι έξω για 20 χρόνια. Δεν είχα δουλειές. Ήμουν πολύ μεγάλη σταρ του κινηματογράφου κάποια στιγμή στη ζωή μου».

Η μαμά τριών παιδιών συνέχισε να συζητά τη διαφορετικότητα γενικά. “Η διαφορετικότητα μπορεί να σημαίνει περισσότερα από ένα πράγματα. Η διαφορετικότητα μπορεί να είναι τραυματισμός, η ποικιλομορφία μπορεί να είναι το χρώμα του δέρματός σας, η ποικιλομορφία μπορεί να σημαίνει να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Εάν είστε διαφορετικοί, πρέπει να απαιτήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας.

«Είμαι ευγνώμων που με επέλεξαν τα παιδιά μου»

«Είμαι ευγνώμων που με επέλεξαν τα παιδιά μου» Η Stone ήταν ανοιχτή να μιλήσει για το εγκεφαλικό της, καθώς και για άλλες δυσκολίες στη ζωή, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών αποβολών, σημειώνοντας πως τα παιδιά της πάντα ήταν δίπλα της.

«Έχω επιβιώσει από όλα»

«Έχω επιβιώσει από όλα – σεξουαλική παρενόχληση, αποβολές, εγκεφαλική αιμορραγία, διαζύγιο, κεραυνό», είπε η Στόουν σε συνέντευξή του στο AARP.

“Δεν έχω χρόνο να χαζεύω. Είμαι εδώ για να είμαι ένας υγιής και παρών γονιός, μια καλή κόρη και μία αφοσιωμένη πολίτης. Όλα τα άλλα είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής.”

Σχετικά άρθρα