Τζορτζ Κλούνεϊ: Χάρισε στους φίλους του από 1εκ ευρώ-“Όλοι έχουμε περάσει δύσκολα, μερικοί από εσάς ακόμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας..ό, τι έκανα στη ζωή μου ήταν εξαιτίας σας”

Πριν από μια δεκαετία, ο Rande Gerber ήταν μεταξύ των 14 φίλων στους οποίους δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια ο George Clooney. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πιστώνει στους στενούς του φίλους που τον βοήθησαν να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Και το 2013, αποφάσισε να τους επιστρέψει όλα όσα έχουν κάνει – κυριολεκτικά.

Τότε, ο αιώνιος εργένης είχε μόλις γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του, Αμάλ, και δεν είχε παιδιά. Εκείνη την εποχή, δεν περίμενε να κάνει οικογένεια σύντομα. Όμως, είχε πει «αυτό που έχω είναι αυτοί οι τύποι που όλοι, σε μια περίοδο 35 ετών, με βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Με βοήθησαν όταν το είχα ανάγκη

«Έχω κοιμηθεί στους καναπέδες τους όταν ήμουν σπασμένος. Μου δάνεισαν χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Και τους έχω βοηθήσει και εγώ όλα αυτά τα χρόνια».

Η ταινία του Clooney “Gravity” μόλις είχε γίνει επιτυχία, η οποία έφερε ένα απροσδόκητο κέρδος για τον ηθοποιό. «Επειδή δεν ήθελαν να μας πληρώσουν, μας έδωσαν ποσοστά της ταινίας, γιατί νόμιζαν ότι θα ήταν μια αποτυχία και αυτό κατέληξε να είναι πολύ καλή συμφωνία», είπε.

Αγόρασε 14 βαλίτσες και τις γέμισε με 1 εκατομμύριο την καθεμιά

Ο Κλούνεϊ αποφάσισε να το ξεπληρώσει στους φίλους του. Αγόρασε 14 βαλίτσες Tumi και γέμισε την καθεμία με 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά. Κάλεσε τους φίλους του για ένα δείπνο στο σπίτι του και όταν έφτασαν, τους χάρισε τις βαλίτσες.

«Απλώς σήκωσα έναν χάρτη και απλώς τους έδειξα όλα τα μέρη που πήγα στον κόσμο και όλα τα πράγματα που έκανα εξαιτίας τους. Και είπα, «Πώς το ανταποδίδεις στους ανθρώπους σου αυτό;» Και είπα, «Τι θα λέγατε για ένα εκατομμύριο δολάρια;» λέει ο Κλούνεϊ στο GQ.

«Ξέρω ότι όλοι έχουμε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, μερικοί από εσάς εξακολουθείτε να τις περνάτε»

«Ξέρω ότι όλοι έχουμε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, μερικοί από εσάς εξακολουθείτε να τις περνάτε». Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχολείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή της υποθήκης σας.»

Τώρα, ο 61χρονος επιχειρηματίας αποκαλύπτει τι έκανε με αυτά τα χρήματα

«Το έδωσα», λέει ο Gerber στο PEOPLE. «Δεν το χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή, οπότε είπα στον Τζορτζ, «Σε παρακαλώ, δεν το θέλω αυτό». Φυσικά, επειδή ο Γιώργος είναι ο Γιώργος, είπε, «Αν κάποιος δεν πάρει αυτά τα χρήματα, τότε κανείς δεν τα παίρνει». Ήξερα ότι μερικοί από τους φίλους του εκείνη την εποχή δεν τα πήγαιναν τόσο καλά, οπότε τα πήρα και τα δώρισα».

Εκείνη την εποχή, ο Γκέρμπερ λέει ότι ο Κλούνεϊ, ήθελε όλοι οι φίλοι του να μπορούν να πουν «καθόμαστε εδώ και είμαστε όλοι εκατομμυριούχοι». Πλήρωσε επίσης όλους τους φόρους τους για εκείνη την χρονιά.

«Ήταν ένα απίστευτα ευγενικό δώρο», λέει. «Αλλά αυτό είναι πραγματικά το είδος του φίλου που είναι ο Τζορτζ».

Οι δύο φίλοι είναι συνέταιροι σε εταιρία τεκίλας

Το 2023 σηματοδοτεί επίσης 10 χρόνια που ο Gerber και ο Clooney συνεργάζονται στην εταιρεία τεκίλα τους, Casamigos.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια, γιατί είναι ακόμα τόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό όσο ήταν από την ημέρα που ξεκινήσαμε», λέει ο Gerber. «Ήξερα τότε ότι δημιουργήσαμε κάτι διαφορετικό από άλλες τεκίλες στην αγορά, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε, «Ας δημιουργήσουμε την τεκίλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο». Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα».

Για να γιορτάσουν την επέτειο-ορόσημο, ο Gerber και ο Clooney παρουσίασαν τη νέα τεκίλα Cristalino του Casamigos την 1η Ιουνίου. Τώρα που τα παιδιά του ο Πρίσλεϊ, 23 και η Κάια, 21 ετών, με τη σύζυγό του Σίντι Κρόφορντ, έχουν μεγαλώσει, ο Γκέρμπερ λέει ότι μπόρεσε να τους μεταδώσει κάποια επαγγελματική σοφία.

«Πιο πολύ ο Πρίσλεϊ για μένα, αφού ασχολείται με τα ακίνητα και του αρέσει να μαθαίνει για τα οικονομικά», λέει. «Ευτυχώς, είναι πολύ δημιουργικός άνθρωπος και έχει υπέροχο μάτι».

«Η Κάια πήγαινε στη Σίντι περισσότερο με το μόντελινγκ, αλλά πραγματικά έχει ανοίξει τον δικό της δρόμο», συνεχίζει. “Έρχονται σε εμάς περιστασιακά για να ζητήσουν συμβουλές, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για σχέσεις. Είμαι στην ευχάριστη θέση να τους τις δώσω, αλλά προσπαθώ να μην προσφέρω πολύ εθελοντικά.”

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μόλις γιόρτασαν τα 25 χρόνια γάμου στις 29 Μαΐου, είναι σίγουρα δίκαιο να πούμε ότι ο Gerber και η Crawford, πλέον στα 57 της, είναι ειδικοί στις σχέσεις.

«Είναι σημαντικό στις σχέσεις να παραμείνουμε φίλοι», λέει ο Gerber. “Βγείτε έξω, διασκεδάστε, γελάστε και προσπαθήστε να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Αφήστε χαλαρά και απολαύστε τον χρόνο που περνάμε.”

Παρά την επιτυχημένη επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Gerber λέει ότι η πιο περήφανη στιγμή του ήταν «σίγουρα» «ο γάμος και η απόκτηση παιδιών».

«Τίποτα δεν πλησιάζει, αυτό είναι σίγουρο», λέει.

Πηγή: people, cnbc

Σχετικά άρθρα