Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ζουν τον απόλυτο έρωτα:”‘Εχω γνωρίσει πολλές γυναίκες και δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ κάποια, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά στο μυαλό μιας γυναίκας”

Ένα νέο ειδύλλιο είδε το φως της δημοσιότητα. Ο στέφανος Τσιτσιπάς είναι ερωτευμένος με την Πάουλα Μπαντόσα και δεν το κρύβει. Αντίθετα σε κάθε ευκαιρία το εκφράζει! Ούτε προλάβαμε να καταλάβουμε πότε αυτοί οι δύο ερωτεύθηκαν, όμως ο νεαρός τενίστας εξήγησε πώς προέκυψε ο έρωτάς του με την ξανθιά καλλονή.

Xαρακτηριστικός ο έρωτας τους, τον ζούν και μας το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Οι δύο σπουδαίοι αθλητές του τένις έκαναν μάλιστα κοινό προφίλ στα social media και από εκεί μοιράζονται περισσότερες τρυφερές στιγμές.

H εκλεκτή της καρδιάς του Στέφανου Τσιτσιπά είναι η 26χρονη Πάουλα Μπαντόσα. Είναι Ισπανίδα αθλήτρια στο τένις και έχει καταταχθεί στο Νο. 2 του κόσμου από την Ένωση Γυναικών Αντισφαίρισης. Χαρακτηριστικό είναι το ύψος της, 1,80, που της επιτρέπει τα εκπληκτικά σερβίς που κάνει! Η Paula Badosa γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης από Ισπανούς γονείς. Τα είδωλά της μεγαλώνοντας ήταν ο Ραφαέλ Ναδάλ και η Μαρία Σαράποβα.

“0 Grand Slams σε μία φωτογραφία, αλλά η αγάπη τα κατακτά όλα”

“Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου”

“Έχασα από τον Ακλκαράθ αλλά όλοι ασχολούνται για τη σχέση μου με την Πάουλα. Είναι περίεργο πώς λειτουργεί ο κόσμος! Νομίζω ότι είναι προφανές! Είναι ακόμα μυστικό, υπάρχει αβεβαιότητα; Δεν υπάρχει τίποτα αβέβαιο, νομίζω. Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ κάποια άλλη, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος που άκουσα το ίδιο και από εκείνη.

Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση

Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να ακουστώ cringe…

…τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, σε αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο διότι όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι κάτι θα βρεις και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και συμβαδίζουμε σε αυτό» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.

«Είμαστε αδελφές ψυχές με την Πάουλα»

«Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία αυτό που έχω με την Πάουλα Μπαδόσα, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδελφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή.

Πάντα πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλα

Πιστεύω σε αυτό. Προσωπική ζωή, τένις. Δεν στόχευα σε τίποτα, απλά συνέβη. Και όταν συμβεί, δεν μπορείς να πας εναντίον του. Ειδικά όταν υπάρχει μια τέτοια σύμπραξη, ένας τόσο καλός άνθρωπος δίπλα σου, που θα σε βοηθήσει. Που θα είναι δίπλα σου για τα πάντα, το ίδιο κι εσύ. Αν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει τη ζωή μου καλά, που τη ζει με τον ίδιο τρόπο, αυτή είναι η Πάουλα. Είμαι τυχερός που ήρθε στη ζωή μου».

Ο πρώην σύντροφος της Ισπανίδας τενίστριας μετά την γνωστοποίηση της σχέσης της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν άντεξε και την πέταξε την μπηχτή του. Ανεβάζοντας μία άκρως σαγηνευτική φβτογραφία στο instagram έγραψε πως:

“Αυτό που θέλεις να μάθεις το ζω, δεν το δημοσιεύω”.

Σχετικά άρθρα