Πώς ένιωσε ο JAY-Z για το coming out της μητέρας του; Παντρεύτηκε την σύντροφό της και η Beyonce το γιόρτασε με Dolce & Gabbana συνολάκι

Αξίζουν συγχαρητήρια στη μητέρα του JAY-Z, Gloria Carter, γράφει το περιοδικό People για τον γάμο της πεθεράς της Beyonce με την αγαπημένη της!

Η μητριάρχης της οικογένειας Carter παντρεύτηκε με την επί χρόνια σύντροφό της Roxanne Wiltshire σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά Tribeca στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το TMZ, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν οι φίλοι και η οικογένειά τους, συμπεριλαμβανομένου του JAY-Z και της συζύγου του, Beyoncé και άλλων διασημοτήτων, όπως η Kelly Rowland, η Tina Knowles-Lawson, ο Tyler Perry και ο Robin Roberts.

Η λαμπερή Beyonce με Dolce & Gabbana

Η Beyoncé έδειξε την εμφάνισή της σε μια ανάρτησή της στο Instagram όπου εμφανίστηκε με ένα ροδακινί σύνολό Dolce & Gabbana, που απαρτιζόταν από κορμάκι με κορσέ και ασορτί φούστα. Ολοκλήρωσε το look με ένα φτερωτό σακάκι, μια δαντελένια τσάντα και ένα ζευγάρι αποχρώσεις.

Πίσω το 2017, ο JAY-Z μίλησε για πρώτη φορά για τη μητέρα του που του εξομολογήθηκε πως είναι ομοφιλόφιλη μέσα από ένα μουσικό κομμάτι που ονομάζεται “Smile”.

https://www.instagram.com/p/CuQcPYYu6cA/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

«Η μαμά έκανε τέσσερα παιδιά, αλλά είναι λεσβία. Έπρεπε να προσποιείται τόσο καιρό. Έπρεπε να κρύβεται στη ντουλάπα και να παίρνει φάρμακα. Η ντροπή της κοινωνίας και ο πόνος ήταν πολύς για να τον αντέξει» λένε οι στίχοι του τραγουδιού του διάσημου ράπερ. «Έριξες δάκρυα χαράς όταν ερωτεύτηκες. Δεν έχει σημασία εάν είναι αυτός ή αυτή. Θέλω μόνο να σε βλέπω να χαμογελάς μέσα από όλο αυτό το μίσος. Μαρία Αντουανέτα, μωρό μου, άφησέ τους να φάνε παντεσπάνι».

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στη σειρά My Next Guest Needs No Introduction του David Letterman στο Netflix, ο JAY-Z αποκάλυψε ότι όντως έχυσε δάκρυα χαράς όταν η μητέρα του μοιράστηκε ότι είχε ερωτευτεί.

Πώς αντέδρασε ο γιος της μετά τις αποκαλύψεις;

«Φαντάσου να πρέπει να ζεις τη ζωή σου ως κάποιος άλλος και να νομίζεις ότι προστατεύεις τα παιδιά σου» εξήγησε το 2018. «Το να καθίσει μπροστά μου και να μου πει: ‘Νομίζω ότι αγαπώ κάποια’, πραγματικά έκλαψα… Έκλαψα γιατί ήμουν τόσο χαρούμενος για εκείνη που ήταν ελεύθερη».

Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης στο podcast της Παρασκευής D’Usse το 2017, η Carter θυμήθηκε τη στιγμή που είπε την αλήθεια στον γιο της και πώς το έζησε από τη δική της οπτική γωνία.

«Καθόμουν εκεί και του μιλούσα μια μέρα. Τελικά άρχισα να του λέω ποια είμαι. Εκτός από τη μητέρα σου, αυτό είναι το άτομο που είμαι, καταλαβαίνεις; Αυτή είναι η ζωή που έζησα», είπε. «Και τότε ο γιος μου άρχισε να δακρύζει και να λέει: ‘Αυτή πρέπει να ήταν μια φρικτή ζωή, μαμά’. Εγώ του έλεγα, ‘Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ φρικτή. Ήταν απλά διαφορετική’. Αυτό τον έκανε να θέλει να κάνει ένα τραγούδι γι’ αυτό».

Πηγή: People

Σχετικά άρθρα