Alec Baldwin: Αυτή είναι η έπαυλη που μεγαλώνει τα 7 παιδιά του

Ο αδερφός του Alec Baldwin αστειεύτηκε ότι ο σταρ θέλει να δουλέψει μακριά από το σπίτι του, ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από την «εμπόλεμη ζώνη» της οικιακής ζωής με τη σύζυγό του Hilaria και τα επτά παιδιά τους.

Η οικογενειακή ζωή είναι ακριβή

Ο William και ο Alec πρωταγωνιστούν μαζί στην οικογενειακή ταινία Billie’s Magic World που ηχογραφήθηκε την περασμένη άνοιξη στην Ιταλία. Είπε ότι μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα, ο 65χρονος ρώτησε πότε το δίδυμο θα επέστρεφε ξανά σε άλλο έργο. Μιλώντας στο Taormina Film Fest, ο 60χρονος William πρόσθεσε ότι ο αδερφός του «θα επέστρεφε σύντομα» γιατί χρειάζεται «να βγάλει χρήματα για να πληρώσει και τα επτά παιδιά του».

Ο Γουίλιαμ είπε ότι η τελευταία ταινία ήταν η πρώτη που είχε δουλέψει μαζί με τον Άλεκ. «Έκανα το 30 Rock μαζί του μερικές φορές, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ ταινία. Έτσι, είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε μαζί στην οθόνη. ‘Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Κάναμε δύο ταινίες όχι μόνο μία, το Billie’s Magic World και το Kid Santa. Είχε μια έκρηξη.

«Μόλις έφυγε, [ο Άλεκ] είπε: «Καλέστε τον [σκηνοθέτη] Francesco [Cinquemani] για να ρωτήσετε πότε θα επιστρέψω». «Αυτό οφείλεται στο ότι αγαπάει τον Φραντσέσκο, αλλά και πιθανώς επειδή όσο ήμασταν εδώ, διαπίστωσε ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος στο έβδομο παιδί τους.

«Λοιπόν, είτε πρέπει να έρθει εδώ για να φύγει από εκείνη την εμπόλεμη ζώνη, είτε πρέπει να έρθει εδώ για να βγάλει χρήματα για να πληρώσει και τα επτά παιδιά του… Μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά… θα επιστρέψει σύντομα».

Άλλωστε ο ηθοποιός πρέπει κάπως να πληρώσει για την πολυτελή ζωή της συζύγυ του και των 8 παιδιών του! Έτσι είναι το εσωτερικό του σπιτιού του:

Το ζευγάρι γιόρτασε την 11η επέτειό του

Την περασμένη εβδομάδα, η δεύτερη σύζυγος του Alec, Hilaria, του ευχήθηκε ευτυχισμένη 11η επέτειο γάμου – και άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να μεγαλώσει την ήδη μεγάλη οικογένειά τους.

Η Hilaria, 39, έγραψε στο Instagram: «Χαρούμενη 11η επέτειο, Τζακ», αναφέροντας το όνομα του χαρακτήρα του Άλεκ στη κωμική σειρά. «Πριν τα παιδιά σε επισκεπτόμουν στο 30 rock και σου έκανα φάρσες. Δεν είχες παντελόνι… μετά κάναμε 7 παιδιά. Λοιπόν, στην υγειά μας για ακόμα 11… χρόνια… ίσως και παιδιά… σίγουρα γάτες». Ο Baldwin σχολίασε: «18 παιδιά; 18; Δεν είναι ομάδα μπέιζμπολ. Αυτό είναι ένα παιχνίδι μπέιζμπολ!!!

Ο Άλεκ έχει επίσης κόρη την Άιρλαντ από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Κιμ Μπέισινγκερ.

Σε συνέντευξή της τον Ιούνιο στο περιοδικό Romper, είπε:

«Η γέννα είναι σαν να κατεβαίνεις σε μια νεροτσουλήθρα που είναι πραγματικά τρομακτικό. Και μετά φτάνεις στον πάτο και λες «θέλω να το κάνω ξανά».

Η μεγαλύτερη τους, η Carmen γεννήθηκε το 2013, ακολουθούμενη από τους Rafael, Leonardo, Romeo και Eduardo, που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020. Η Maria Lucia έφτασε μέσω παρένθετης μητέρας έξι μήνες πριν γεννηθεί το μικρότερο παιδί τους, Ilaria, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο γάμος και τα 8 παιδιά

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2012, έχει τρεις κόρες, την Carmen Gabriela, τη María Lucía Victoria και την Ilaria Catalina Irena, καθώς και τέσσερις γιους Rafael Thomas, Leonardo Ángel Charles, Romeo Alejandro David και Eduardo “Edu” Pao Lucas. Ο Alec είναι επίσης πατέρας της Ireland Baldwin, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Romper τον Ιούνιο του 2023, η Hilaria είπε ότι η Ilaria είναι “πιθανότατα, σίγουρα, σχεδόν εντελώς” το τελευταίο της παιδί.

“Πάντα φοβάμαι να το πω. Πρόσφατα άφηνα τα ρούχα εγκυμοσύνης μου και είπα, “Φοβάμαι να τα χαρίσω γιατί μετά θα μάθω ότι είμαι έγκυος”, είπε.

Κάρμεν Γκαμπριέλα

Λίγο μετά τον γάμο του Alec και της Hilaria το 2012, το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του τον Φεβρουάριο του 2013 και υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί μαζί επτά μήνες αργότερα. Η Hilaria γέννησε την Carmen στις 23 Αυγούστου 2013.

Ραφαέλ Τόμας

Η Hilaria γέννησε τον πρώτο της γιο και το δεύτερο παιδί της, Rafael, στις 17 Ιουνίου 2015. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την είδηση ​​ότι η Carmen θα αποκτούσε αδερφάκι τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, μοιράζοντας μια φωτογραφία της οικογένειας που μεγαλώνει — και της κοιλιάς της Hilaria — στην παραλία.

«Ήταν καταπληκτικό», είπε ο Άλεκ για την «ήρωα» σύζυγό του εκείνη την εποχή. “Κάποιος άλλος κάνει όλη τη σκληρή δουλειά, και είσαι εκεί για αυτούς… Κάθεσαι εκεί και πηγαίνεις, “Θα έκανα τα πάντα για να το κάνω πιο εύκολο για σένα”, είπε.

Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς

Ένα χρόνο αργότερα, ο Alec και η Hilaria καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί και τον δεύτερο γιο τους στις 12 Σεπτεμβρίου 2016. «Ήταν μια τόσο ξεχωριστή μέρα που τον έφερε σε αυτόν τον κόσμο», έγραψε η Hilaria σε μια φωτογραφία της κρατώντας το νεογέννητό της λίγο μετά τη γέννησή του.

Αν και το όνομά του είναι Leonardo – και συχνά αναφέρεται ως Leo – ο πατέρας του του έδωσε αμέσως το παρατσούκλι “Leoncito”.

Ρομέο Αλέχαντρο Ντέιβιντ

Ο Romeo ενώθηκε με τα αδέρφια Carmen, Rafael και Leo στις 17 Μαΐου 2018. Είναι ο τρίτος γιος και το τέταρτο παιδί της Hilaria και του Alec μαζί. Πριν το ζευγάρι αποφασίσει για τον Romeo, τον φώναζαν με άλλο όνομα σχεδόν μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε.

«Δεν είχε όνομα για δύο μέρες», είπε η Hilaria στο PEOPLE εκείνη την εποχή. “Το όνομά του με το οποίο ήμασταν αρκετά στημένοι όλη την ώρα ήταν Ντιέγκο, το οποίο εξακολουθώ να αγαπώ πραγματικά. Είπα στα παιδιά μου “Θα έρθει ο Ντιέγκο” και όλοι τον περίμεναν.”

Εντουάρντο Πάο Λούκας

Η Hilaria και ο Alec καλωσόρισαν τον τέταρτο γιο τους και το πέμπτο παιδί τους, τον Eduardo, μαζί στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Το ζευγάρι δημοσίευσε το καθένα στο Instagram του την επόμενη μέρα για να ανακοινώσει τα νέα της νέας τους προσθήκης, τον οποίο ονόμασαν “Edu”.

Η μαμά έξι παιδιών αποκάλεσε τον Έντου «μωρό του ουράνιου τόξου» και «τόση ευλογία» — γεννήθηκε αφού υπέστη δύο αποβολές με διαφορά επτά μηνών το 2019. Η Hilaria δημοσιεύει συχνά γλυκές φωτογραφίες της Έντου δίπλα στη μικρότερη αδερφή του.

Μαρία Λουσία Βικτώρια

Η επιθυμία της Κάρμεν για μια μικρή αδερφή έγινε πραγματικότητα έξι μήνες αφότου η Hilaria γέννησε την Έντου. Το ζευγάρι καλωσόρισε το έκτο παιδί του μέσω παρένθετης μητέρας στις 25 Φεβρουαρίου 2021, με το όνομα María Lucía Victoria.

«Είμαστε τόσο ερωτευμένοι με την κόρη μας, Λουτσία», έγραψε. «Ακριβώς όπως τα αδέρφια και οι αδερφές σας, είστε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα

Η Hilaria και ο Alec επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι περίμεναν το έβδομο παιδί τους τον Μάρτιο του 2022. “Έχουμε χαραγμένο το “somos un buen equipo” στις γαμήλιες μπάντες μας. Το λέμε ο ένας στον άλλον όλη την ώρα στο σπίτι – ότι είμαστε καλή ομάδα». «Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μου με μια μεγάλη οικογένεια είναι πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι».

Το ζευγάρι καλωσόρισε το έβδομο παιδί του στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, ένα κοριτσάκι με το όνομα Ilaria Catalina Irena Baldwin.

«Πόσο ευγνώμονες νιώθουμε που καλωσορίζουμε τη νεότερη μικρή μας κόρη σε αυτόν τον κόσμο», είπε το ζευγάρι σε μια αποκλειστική δήλωση στο PEOPLE. “Εξίσου μαγικό και γεμάτο αγάπη όπως κάθε άλλο μικρό ανθρωπάκι με το οποίο έχουμε ευλογηθεί.”

Άιρλαντ Μπάλντουιν

Το μεγαλύτερο παιδί του Alec, η Ireland, γεννήθηκε το 1995 από τον Alec και την τότε σύζυγό του, την ηθοποιό Kim Basinger. Οι δυο τους χώρισαν το 2002 και η κόρη τους βρέθηκε δημόσια στο επίκεντρο ενός πολύ σκληρού χωρισμού όταν δημοσιοποιήθηκαν τα φωνητικά μηνύματα του Άλεκ.

Στα χρόνια που πέρασαν, η Ireland έγινε μοντέλο και influencer, έφτιαξε τη σχέση της με τον πατέρα της και περιμένει ένα δικό της παιδί. Τώρα έχει στενή σχέση με τον πατέρα και τη θετή μητέρα της.

Πηγή: DailyMail, People

Σχετικά άρθρα