Mετά τον αποκλεισμό από το Wimbledon Τσιτσιπάς και Μπαντόσα “το γιόρτασαν” με καυτά φιλιά και βόλτες στο Λονδίνο

Η φίλη του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, δημοσίευσε μια selfie από τη Μαδρίτη την ώρα που ο Έλληνας σταρ έπαιρνε τον Κρίστοφερ Έιμπανκ στο Γουίμπλεντον – με την παίκτρια να χάνει την ήττα του στον τέταρτο γύρο.

Η Τσιτσιπάς ηττήθηκε σε πέντε σετ από τον ακάθεκτο Αμερικανό σε μια συναρπαστική σύγκρουση – αλλά παρά το γεγονός ότι η Badosa υποστήριξε τον σύντροφό της σε μεγάλο μέρος του τουρνουά μέχρι στιγμής, επέλεξε να πάει στην πατρίδα της, την Ισπανία, καθώς εκείνος μαζί της αποχώρησε από το τουρνουά.

Με θέα το ηλιοβασίλεμα στο Hyde Park

Η Badosa είδε το δικό της όνειρο στο Wimbledon να τελειώνει αφού αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα της στον δεύτερο γύρο με τη Marta Kostyuk την περασμένη εβδομάδα λόγω τραυματισμού – που σημαίνει ότι δεν μπόρεσε επίσης να λάβει μέρος σε μικτά διπλά με τον Τσιτσιπά.

Αφήνοντας παραπέρα την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Wimbledon έκαναν τις βόλτες τους στο Λονδίνο και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις τρυφερές τους στιγμές στα social media.

Στο Salt Bae’s Nusr-Et Steakhouse στο Λονδίνο βρέθηκαν οι δύο αθλητές για να απολαύσουν τα πανάκριβα και εκλεκτά εδέσματα του φημισμένου εστιατορίου.

Σχετικά άρθρα