Ο «γάμος της χρονιάς»: Η Μαρκησία της Ισπανίας συγχώρεσε την απιστία του συντρόφου της και τον παντρεύτηκε με στυλ και χλιδή

Η Tamara Falcó και ο Íñigo Onieva παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε έναν φαντασμαγορικό γάμο με τριήμερους εορτασμούς. Εννέα μήνες μετά τον αρραβώνα της, η μαρκησία ντε Γκρινόν γιόρτασε την ένωσή της με τον Íñigo με στυλ, ενώπιον εκατοντάδων καλεσμένων σε μια γιορτή που έχει χαρακτηριστεί ως ο «γάμος της χρονιάς» στην Ισπανία.

To βασιλικό νυφικό

Η κόρη της Isabel Preysler και του αείμνηστου Carlos Falcó, Marquis of Griñón, φόρεσε μια νυφική εμφάνιση από τον Wes Gordon, δημιουργικό διευθυντή της Carolina Herrera. Το νυφικό ήταν «βασιλικής» έμπνευσης, δηλαδή μας θύμισε μερικές από τις πριγκίπισσες και τις βασίλισσες των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που έχουν φορέσει παρόμοια εμφάνιση, όπως η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ή η Kate, η πριγκίπισσα των Ουαλών.

Λαμπεροί καλεσμένοι μεταξύ των 400 καλεσμένων

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της νύφης και του γαμπρού, όπως η Ana Boyer και ο Julio Iglesias Jr., καθώς και ο Chábeli Iglesias, αδέρφια της νύφης. Ο μεγάλος απών από τη γιορτή ήταν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας. Οι εορτασμοί για τη νύφη και τον γαμπρό ξεκίνησαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου με πάρτι που προσέφεραν η νύφη και ο γαμπρός στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental Ritz, στη Μαδρίτη. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 8 Ιουλίου, έλαβε χώρα η μεγάλη στιγμή: ο ονειρεμένος γάμος της Tamara Falcó και της Íñigo Onieva στο El Rincón, μια υπέροχη και ιστορική ιδιοκτησία στο Aldea del Fresno, σχεδόν 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το HELLO! Ισπανία, η μαρκησία ντε Γκρινιόν φόρεσε δύο νυφικά και υπήρχαν περισσότερα από 400 άτομα μεταξύ των παρευρισκομένων.

Αργά το βράδυ και μετά την τελετή, ο Íñigo αιφνιδίασε τη γυναίκα του με ένα σόου με drone. Στον ουρανό του El Rincón, εκατοντάδες από αυτούς εμφανίστηκαν να σχηματίζουν τα αρχικά “TF” και “IO” -‘Tamara Falcó’ και ‘Íñigo Onieva’- και το μήνυμα: “Love is in the air (Love is in the air) “.

Μετά από αρκετές ώρες χορού, γέλιου και γλεντιού, ο γάμος τελείωσε αργά το βράδυ και την επόμενη μέρα οι νεόνυμφοι διασκέδασαν τους καλεσμένους τους με μια τελευταία συνάντηση. Μαζί με τους πιο στενούς τους φίλους, οι σύζυγοι έζησαν ξανά τις καλύτερες στιγμές της προηγούμενης βραδιάς σε ένα γεύμα στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz στη Μαδρίτη. Παράλληλα, στο σπίτι της Isabel Preysler, στην Puerta de Hierro, έγινε μια ακόμη συνάντηση, πιο οικεία μεταξύ των αγαπημένων της προσώπων. Μέσω των κοινωνικών του δικτύων, ο Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ανέφερε το μεσημεριανό γεύμα με την μητρική του οικογένεια, η οποία είναι φιλιππινέζικης καταγωγής. Ο 50χρονος τραγουδιστής μάλιστα μοιράστηκε μια selfie δίπλα στην αδερφή του Ana Boyer.

Η απιστία του Οnieva και οι φήμες

Μόλις 24 ώρες μετά την ευτυχή ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Íñigo Onieva (33 ετών), η Tamara Falcó (40) θα μπορούσε να βιώνει μια από τις πιο δύσκολες και δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ο αρραβωνιαστικός της έχει πιαστεί να φιλάει μια νεαρή, μελαχρινή γυναίκα, ενώ χόρευαν και διασκέδαζαν στο Burning Man 2022, ένα φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην έρημο Black Rock, στην πολιτεία της Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όλα αυτά τα δύο χρόνια συναισθηματικής σχέσης μεταξύ της Tamara και του Íñigo, οι φήμες για απιστία στη μαρκησία ντε Γκρινόν ήταν ατελείωτες. Μέχρι τώρα ήταν μόνο σχόλια, κάποιες μαρτυρίες, όπως αυτή του Fani Carbajo (38), που ισχυρίστηκε ότι είδε με τα μάτια του πώς ο Onieva φίλησε μια όμορφη Βενεζουέλα σε ένα πάρτι που έγινε στην αποκλειστική γειτονιά El Viso.

Η πραγματικότητα τώρα είναι πολύ διαφορετική. Το παραβιασμένο βίντεο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον γάμο τους δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας: ο Íñigo εμφανίζεται να φιλά μια γυναίκα υπό τον ήχο της μουσικής που παίζει στο ελιτίστικο αμερικανικό φεστιβάλ.

Η Tamara κατέβασε αμέσως την ανάρτηση του αρραβώνα και έβγαλε μια ανακοίνωση που έγραφε: «Δεν αισθάνομαι μίσος απέναντί του, λυπάμαι, λυπάμαι που με όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή, υπάρχουν και αυτά που σε στενοχωρούν».

Εκείνος από τη μεριά του έγραψε πως: «Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, εμφανίζομαι με απαράδεκτη στάση, για την οποία λυπάμαι απόλυτα και είμαι συντετριμμένος. Ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν ειλικρινής και ζητώ συγνώμη από την Tamara και την οικογένειά της. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος με την Tamara και είναι η γυναίκα της ζωής μου, οπότε με στενοχωρεί πάρα πολύ που την πλήγωσα».

Στις αρχές του έτους φωτογραφήθηκαν μαζί σε εξώφυλλο περιοδικού

«Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού εξηγούν πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι, ότι η συμφιλίωση ήταν σαν ένα ‘χριστουγεννιάτικο θαύμα’ και πως και οι δύο είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από ποτέ», είχε γράψει τότε το Hola!.

Mε πληροφορίες από το Hola

Σχετικά άρθρα