Σοκαριστικές μαρτυρίες στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη που είχαν ερωτικές σχέσεις δολοφόνησαν 3 βρέφη-Τα 2 τα απέκτησαν από την αιμομικτική τους σχέση

Φρικτές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως στην Πολωνία καθώς η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα τριών νεογέννητων στο υπόγειο ενός σπιτιού και προχώρησε στη σύλληψη ενός 54χρονο άνδρα και της 20χρονης κόρης του. Ο Πιοτρ Γκιεράσικ και η κόρη του Παουλίνα αντιμετωπίζουν πολλές κατηγορίες για φόνο και αιμομιξία.

Τα βρέφη εντοπίστηκαν σε ρηχούς τάφους, τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες στο χωριό Czerniki, στη βόρεια Πολωνία. Τα δύο πρώτα μωρά βρέθηκαν την Παρασκευή, αλλά περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ένα τρίτο σώμα σε «προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης» το Σάββατο.

«Η γυναίκα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες φόνου και αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της. Ο άνδρας κατηγορείται για τρεις κατηγορίες φόνου, αιμομιξία με την 20χρονη κόρη του και αιμομικτικές σχέσεις με μια άλλη κόρη» είπε ο Mariusz Duszynski από την Επαρχιακή Εισαγγελία στο Γκντανσκ.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, δύο από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν προέρχονταν από τη σχέση του με την 20χρονη που όπως λένε διατηρούσε συναινετική σχέση με τον πατέρα της. Το τρίτο μωρό ήταν από μια σχέση που είχε με μια άλλη κόρη αφού την ανάγκασε να κάνουν σεξ. Οι εισαγγελείς πρόσθεσαν ότι τον υποπτεύονται ότι σκότωσε το τρίτο μωρό.

Πώς αποκαλυφτήκαν

«Δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι έπινε. Έβγαζε τα παιδιά βόλτες ή στο δάσος για να μαζέψουν μανιτάρια. Φαίνονταν απλοί άνθρωποι. Ποιος θα το φανταζόταν ότι συνέβαιναν τέτοιες φρικαλεότητες στο σπίτι τους» ανέφερε μάρτυρας σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Οι συνάδελφοι σε ένα ζαχαροπλαστείο όπου δούλευε η Παουλίνα ωστόσο στο γειτονικό χωριό υποψιάστηκαν ότι ήταν έγκυος αφού άρχισε να φοράει μεγάλα, φαρδιά ρούχα. Στη συνέχεια πήρε τρεις εβδομάδες άδεια από τη δουλειά, αλλά επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα.

Ένας συνεργάτης του καταστήματος είπε: «Όλοι μαντέψαμε ότι ήταν έγκυος, νομίζω ότι είχε δέσει τις ζώνες γύρω της σαν ένα είδος κορσέ. Όταν επέστρεψε νωρίς από τις διακοπές της, η αλλαγή ήταν ορατή. Ήταν πολύ πιο αδύνατη, πιο αδύναμη και συνεχώς κουρασμένη. Όταν ρωτήσαμε για το παιδί, έκανε την έκπληκτη και το αρνήθηκε».

Ένας άλλος ντόπιος είπε στην εφημερίδα Fakt: «Ζούσαν σαν ζευγάρι. Τον αποκαλούσε Πιότρ, με το μικρό του όνομα. Περπατούσαν χέρι-χέρι. «Πριν από μερικούς μήνες, της ξύρισε το κεφάλι για να μην την κοιτούν άλλα αγόρια. «Τον κοίταξε σαν να ήταν Θεός».

Ένας από τους συναδέλφους της Παουλίνα φέρεται να ειδοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες αφού είδε ένα «ενοχλητικό» μήνυμα κειμένου που είχε στείλει η 20χρονη στον πατέρα της.

Οι εισαγγελείς περιμένουν πλέον τη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί πώς πέθαναν τα μωρά. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στο ακίνητο για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν άλλα πτώματα κρυμμένα στο σπίτι.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά άρθρα