Νεκρή 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού-Τι ακριβώς συνέβη

Κατέληξε, έπειτα απο νοσηλεία σε νοσοκομείο, η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού, Ναταλία Τσίγκα, η οποία νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία.

Η 20χρονη κοπέλα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της εταιρείας και αμέσως εισήχθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Φως αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες στην υπόθεση, καθώς ακόμη δεν είναι γνωστό τι ήταν αυτό που στοίχισε την ζωή της 20χρονης δοκίμου, η οποία μάλιστα είχε δώσει δύο φορές πανελλήνιες προκειμένου να μπει στο εμπορικό ναυτικό.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε «Συγκλονισμένος με τον αδόκητο θάνατο της Μαρίας-Άννας Τσίγκα, Δόκιμου Πλοιάρχου, μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου. Η σκέψη όλων μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της Μαρίας-Άννας. Ειλικρινή συλλυπητήρια.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα