Αλλαγή σκυτάλης στο ΣΥΡΙΖΑ – Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης – Τι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα

«Σήμερα χαμογελάμε, από αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά», ανέφερε ο νικητής των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται συνολικά το μέλλον μας».

      Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε μία αυθόρμητη ομιλία στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα Κεντρικά Γραφεία και φώναζε συνθήματα. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τον ενθουσιασμό του αναφέρθηκε στους πληγέντες στη Θεσσαλία οι οποίοι όπως είπε «έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι μόνοι τους και έχουν μία ακόμη μεγάλη δυσκολία μπροστά τους. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στον πλευρό τους».

      Αφού ευχαρίστησε τα 150.000 μέλη που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και χθες καθώς και τους εθελοντές της καμπάνιας του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Νίκο Παππά που «την τελευταία εβδομάδα υπήρξε συνεργάτης» και τον κάλεσε δίπλα του στην εξέδρα από την οποία απηύθυνε την ομιλία του. Εκείνη την ώρα ο κ. Παππάς ήταν μέσα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, λίγα λεπτά αργότερα όμως βγήκε, στάθηκε δίπλα του και τον ασπάστηκε. Το τελευταίο ευχαριστώ το απηύθυνε στην οικογένεια, στα ξαδέλφια, τους θείους, τα ανίψια, τον αδελφό του, τον πατέρα του και την μητέρα του αλλά και στην δική του οικογένεια -τον Τάιλερ και την Φάρλι, την σκυλίτσα τους.

Σε συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τα συγχαρητήρια του απερχόμενου προέδρου, ο οποίος του ευχήθηκε να είναι «σιδεροκέφαλος» και να «χαρεί αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες». Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αστειευόμενος προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «Από τις χθεσινές σου δηλώσεις κρατάω αυτό που είπες ότι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος, δεν είναι όπως στο ΝΒΑ» με τον Στέφανο Κασσελάκη να συμπληρώνει ότι «στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος»

Πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα