Πυκνώνουν οι φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ Gigi Hadid και Bradley Cooper – Εθεάθησαν σε κοινή έξοδο στο θέατρο να περπατούν χεράκι – χεράκι ενώ ο Cooper είχε περάσει τις διακοπές του με την πρώην του, Irina Shayk

Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper έχουν πυροδοτήσει πρόσφατα πολλές φήμες που τους θέλουν να έχουν έρθει πολύ κοντά, αφού πληθαίνουν συνεχώς οι κοινές τους εμφανίσεις. Έτσι, “συνελήφθησαν” πρόσφατα σε έξοδό τους. όπου η Hadid εμφανίστηκε φορώντας ένα καπέλο τζόκεϊ, προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητη από τα βλέμματα των περαστικών.

Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές Οκτωβρίου, όταν εθεάθησαν να δειπνούν μαζί στη Via Carota στο West Village της Νέας Υόρκης και φαινομενικά έχουν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες εβδομάδες. 

«Διασκεδάζουν», είπε μια πηγή στο περιοδικό PEOPLE για το φημολογούμενο νέο ζευγάρι. «Φαίνεται εξαιρετικά περιστασιακό τώρα, αλλά και οι δύο έχουν παιδιά, μεγάλες καριέρες, πολυάσχολες ζωές και καταλαβαίνουν πώς είναι η ζωή σε αυτούς τους κύκλους», πρόσθεσε η πηγή. «Είναι χαριτωμένο…και υπάρχει μια έλξη.»

Ο Κούπερ είχε στο παρελθόν σχέση με τη Ρωσίδα μοντέλο Irina Shayk, με την οποία έχει μια 6χρονη κόρη, τη Lea De Seine. Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει το 2015, χώρισε δύο χρόνια αργότερα, αλλά παρ’ όλα αυτά παραμένουν φίλοι.

Εν τω μεταξύ, η Hadid είχε κι εκείνη μια σχέση με τον Zayn Malik, με τον οποίο μοιράζεται την κόρη της Khai, 3 ετών. Η σχέση τελείωσε όταν χώρισαν τον Οκτώβριο του 2021 μετά από σχεδόν έξι χρόνια κοινής πορείας.

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, οι πρώην Cooper και Shayk ταξίδεψαν στην Ιταλία σαν οικογένεια, μαζί με την 6χρονη κόρη τους, αλλά το ταξίδι αυτό δεν φάνηκε να είναι ρομαντικό, αφού η Shayk έβγαινε με τον Tom Brady.

Από την άλλη, η Hadid χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης με τον Leonardo Di Caprio, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για το νέο ρομάντζο με τον Bradley Cooper.

Σχετικά άρθρα