Η Jessica Simpson γιορτάζει 6 χρόνια μακριά από το ποτό ανεβάζοντας στο προσωπικό της προφίλ μια φωτογραφία από την εποχή των καταχρήσεών της – “Αυτό το άτομο είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου”

Η Jessica Simpson είναι 6 χρόνια νηφάλια και έχει κάθε λόγο να το γιορτάσει. Η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα τριών παιδιών, που ταλαιπωρήθηκε στο παρελθόν από τις καταχρήσεις γιόρτασε την επέτειο από την πρώτη μέρα νηφαλιότητας με μια ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας σε story την φωτογραφία που είχε αναρτήσει το 2021 για τα τέσσερα χρόνια νηφαλιότητας που γιόρταζε.

«Πριν από 6 χρόνια», έγραψε η Simpson.

«Αυτό το άτομο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα τόση αυτο-ανακάλυψη να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω», έγραψε η Simpson στη λεζάντα της ανάρτησης και συνεχίζει:

«Ήξερα ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να νικήσω στην εσωτερική μου μάχη για αυτοσεβασμό και να βγω γενναία στον κόσμο, με διαπεραστική διαύγεια.»

«Προσωπικά, για να το κάνω αυτό, έπρεπε να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί έκανε το μυαλό και την καρδιά μου να κάνουν κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξαντλημένη. Ήθελα να νιώσω τον πόνο για να τον κουβαλάω σαν παράσημο τιμής. Ήθελα να ζήσω όπως κάνει ένας ηγέτης και να σπάω κύκλους για να προχωρήσω μπροστά- ποτέ δεν κοιτάζω πίσω με λύπη και τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει και θα έκανα για τον υπόλοιπο χρόνο μου εδώ σε αυτόν τον όμορφο κόσμο.»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 4 χρόνια! Νιώθω σαν να είναι δύο. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Χα. H λέξη αλκοολισμός ή την ετικέτα ενός αλκοολικού είναι τόσο στιγματισμένη. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ πραγματικά την αποτυχία, τον πόνο, το γεγονός ότι είχα σπάσει και σαμπόταρα τον ίδιο μου τον εαυτό.»

«Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Ήμουν εγώ. Δεν αγάπησα τον εαυτό μου. Δεν σεβάστηκα τη δική μου δύναμη. Σήμερα ναι. Έχω αντιμετωπίσει τους φόβους μου και έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά θλιβερά. Έχω την προσωπική μου δύναμη με θάρρος ψυχής. Είμαι εξαιρετικά ειλικρινής και άνετα ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη.»

Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της η Simpson αναφέρεται στην στιγμή που ήξερε ότι έπρεπε να κόψει το αλκοόλ. Θυμάται ότι μετά από μερικά ποτά, ενώ βρισκόταν σε ένα αποκριάτικο πάρτι, δεν μπορούσε να ντύσει τα παιδιά της – τον Maxwell “Maxi” Drew, 11 ετών, τον Ace Knute, 10 ετών και την Birdie Mae, 4 ετών.

«Φοβόμουν μήπως τους αφήσω να με δουν σε αυτή την κατάσταση», έγραψε τότε η Simpson. «Ντρέπομαι να πω ότι δεν ξέρω ποιος τους έβαλε με τα κοστούμια τους εκείνο το βράδυ».

Εκείνο το βράδυ αναφέρει ότι πήρε κάτι για να τη βοηθήσει να κοιμηθεί. Το επόμενο πρωί, έγραψε, “Κοιμήθηκα μέσα, φοβόμουν να τους δω, φοβόμουν ότι τους είχα απογοητεύσει. Κρύφτηκα μέχρι να φύγουν και μετά ήπια”.

Έπειτα, συνειδητοποιώντας την κατάστασή της είπε στο στενό της περιβάλλον: “Πρέπει να σταματήσω. Κάτι πρέπει να σταματήσει. Και αν είναι το αλκοόλ που το κάνει αυτό και κάνει τα πράγματα χειρότερα, τότε το σταματάω.”

Σχετικά άρθρα