Πάνος Σκουρλέτης εναντίον τρολ: «Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν» – Τι είπε βγαίνοντας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τι απαντά η “Πεν Νταλαούρα”

Τα πάνω κάτω έχει φέρει ο Πάνος Σκουρλέτης στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταγγελίες του πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν».

Ο Πάνος Σκουρλέτης έχει καταφύγει ήδη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επιδιώκοντας να προστατευτεί από τις επιθέσεις των τρολ που δέχεται αλλά και να ρίξει φως στο ποιοι κρύβονται πίσω από τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εμπλέκονται σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Το τρολ “Πεν Νταλαούρα” βέβαια “χτύπησε” και πάλι, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά με τις αναρτήσεις του:

Ο Σκουρλέτης, βγαίνοντας από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δήλωσε ότι:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης μετά τη σημερινή επίσκεψή του στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών», υπογράμμισε, σχολιάζοντας πως «σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου».

«Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία», κατέληξε ο Π.Σκουρλέτης.

Σχετικά άρθρα