Ο McDreamy του Grey’s Anatomy είναι ο πιο σέξι άντρας του 2023 – Ο γάμος του Πάτρικ Ντέμπσεϊ με την μητέρα του φίλου του, η δεύτερη κομμώτρια γυναίκα του, τα ερωτικά σκάνδαλα που τον έφεραν κοντά στο διαζύγιο και ο “χωρισμός” του από την αγαπημένη του σειρά

Μπορεί να γκριζάρισε, να ωρίμασε, όμως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ παραμένει ένας “ονειρικός” άντρας, κάτι που πιστοποιεί και το περιοδικό People, αφού ανακήρυξε τον αγαπημένο ηθοποιό τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς.

Ο ηθοποιός που μας πρωτοσυστήθηκε στα 80’s ως ένα ντροπαλό και συνεσταλμένο αγόρι προκάλεσε αναρίθμητα καρδιοχτύπια μέσα από τον ρόλο του Ντέρεκ Σέπαρντ ή αλλιώς McDreamy στη δημοφιλή σειρά Grey’s Anatomy. Μήνες μετά την αποχώρησή του από τη σειρά οι θαυμάστριές του έστελναν χιλιάδες μηνύματα στη δημιουργό Sonda Rhimes για να πάρει πίσω τον πολυαγαπημένο τους σταρ.

Ο Ντέμπσεϊ, μιλώντας στο περιοδικό People, αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν περίμενε πια να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο του πιο σέξι άντρα καθώς ήταν πάντα ο δεύτερος στη λίστα, ποτέ πρώτος, ή όπως είπε χαρακτηριστικά: “Ήμουν πάντα η παράνυμφος, ποτέ η νύφη!” Παραδέχτηκε μάλιστα πως όταν το ανακοίνωσε στην οικογένειά του εκείνοι δεν το πίστεψαν και του είπαν γελώντας “Έλα, σοβαρά τώρα, πες μας ποιος είναι ο πιο σέξι άντρας;”.

Ο ίδιος ο ηθοποιός ήταν σοκαρισμένος όταν άκουσε την είδηση γιατί το είχε ξεχάσει τελείως όπως λέει «Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε το εγώ μου τονώθηκε» ενώ συνεχίζει λέγοντας «ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, πιστεύοντας πως επρόκειτο για αστείο. Πάντα ήμουν η παράνυμφος και όχι η νύφη!».

Μάλιστα, για να κατακτήσει την πολυπόθητη θέση του πιο σέξι άντρα χρειάστηκε να “εκθρονίσει” τον Κρις Έβανς που κατείχε τη θέση του πιο σέξι άντρα για το 2022. Μιλώντας γι’ αυτό ο 57χρονος ηθοποιός είπε ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμη αλλά θα χαρεί να τον πάρει τηλέφωνο και να μιλήσουν.

Ο γάμος με τη μητέρα του φίλου του, οι απιστίες στο δεύτερο γάμο και τα τρία παιδιά

Ο Ντέμπσεϊ, γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου του 1966, με γονείς τον Γουίλιαμ ασφαλιστή και την Αμάντα γραμματέα, ήταν ένας ανήσυχος νέος, που στα 17 του χρόνια παράτησε το σχολείο για να ακολουθήσει την υποκριτική. Σύντομα παντρεύτηκε με την Ρόκι Πάρκερ, μάνατζέρ του και μητέρα ενός φίλου του, με την οποία είχαν 27 χρόνια διαφορά. Ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα ότι η συγκεκριμένη επιλογή: «Ηταν ένας φροϊδικός εφιάλτης που έγινε γνωστός δημόσια… Νομίζω ότι έψαχνα μητέρα». Ο γάμος κρατάει 4 χρόνια και κατά το διαζύγιο η Πάρκερ εκστομίζει τεράστιες κατηγορίες εναντίον του Ντέμπσεϊ, ότι την κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά και ότι εκείνη τον βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Αργότερα ανασκευάζει, παίρνοντας πίσω τους ισχυρισμούς της γιατί όπως παραδέχτηκε είχε πληγωθεί.

Τα σγουρά, ατίθασα μαλλιά του τον έφεραν κοντά στην δεύτερη σύζυγό του, την κομμώτρια Τζίλιαν Φινκ. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα όταν ο Ντέμπσεϊ επισκέφτηκε το κομμωτήριό της για να κουρευτεί. Τρία χρόνια μετά παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά, την Ταλούλα και τα δίδυμα Ντάρμπι και Σάλιβαν. Όσο περισσότερο ανέβαινε η καριέρα του Ντέμπσεϊ (την περίοδο εκείνη ήταν ήδη πρωταγωνιστής της σειράς Grey’s Anatomy και κυριολεκτικά τον κυνηγούσαν οι θαυμάστριές του) τόσο χειροτέρευε η σχέση του ζευγαριού.

Ερωτικά σκάνδαλα για συμπρωταγωνίστριες και θαυμάστριες γράφονται καθημερινά στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, μεγαλώνοντας το χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα περιοδικά μάλιστα αναφέρονται στη σχέση τους λέγοντας ότι «Συχνά η Τζίλιαν νιώθει εγκλωβισμένη στο σπίτι με τα παιδιά. Γι’ αυτό και του είπε να σταματήσει να συχνάζει στο γυμναστήριο. Πηγαίνει εκεί, πιάνει κουβέντα με το προσωπικό -και κυρίως τις νεαρές γυμνάστριες- και μένει επί ώρες. Μετά, βγαίνει για δείπνο με τους φίλους του. Πολλές φορές κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα του. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, κοιμάται συχνά στον ξενώνα της βίλας τους στο Μαλιμπού».

Τα σκάνδαλα γύρω από την ερωτική ζωή του Ντέμπσεϊ οργιάζουν και το διαζύγιο δεν αργεί να φανεί. Το 2015 ο Ντέμπσεϊ δεν χάνει μόνο τον ρόλο του στην αγαπημένη όλων σειρά αλλά χάνει και την οικογένειά του, αφού η σχέση του με την Τζίλιαν καταλήγει σε διαζύγιο και αναγκάζεται να πουλήσει και το σπίτι του προκειμένου να διευθετήσει οικονομικά τις υποθέσεις που είχαν προκύψει. Βέβαια, λίγο αργότερα η Τζίλιαν μετανιώνει για την πράξη της και έτσι το διαζύγιο ακυρώνεται, το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει κι έκτοτε ζουν αγαπημένοι. Οι κακές γλώσσες βέβαια έλεγαν ότι η απόφαση της Τζίλιαν να σταματήσει το διαζύγιο είχε να κάνει με την αποχώρηση του Ντέμπσεϊ από τη σειρά, αφού πλέον δεν θα είχε τόσους “αντιπερισπασμούς” και θα μπορούσε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του.

Η αγάπη του για τα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα

Δεινός ραλίστας ο ίδιος, την ημέρα που η Φινκ κατέθετε την αγωγή διαζυγίου, ζητώντας και την κηδεμονία των τριών παιδιών τους, ο Ντέμπσεϊ είχε καταφύγει σε 24ωρο ράλι στην Ντεϊτόνα τη Φλόριντα. «Μου δίνει κίνητρο. Αν εγκατέλειπα την ηθοποιία, νομίζω ότι πολύ εύκολα θα έκανα αυτό (σ.σ. θα συμμετείχε σε ράλι)». Το γιατί το είχε εξηγήσει: «Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Προσπαθείς συνεχώς να φτάσεις τα όρια…».

Η περιουσία του και η υπερβολικά χλιδάτη ζωή

Σειρές, ταινίες και διαφημίσεις έχουν προσφέρει στον διάσημο ηθοποιό ποταμούς χρημάτων αφού θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες. Συλλέκτης ακριβών αυτοκινήτων, χάρη στο πάθος του για τους τέσσερις τροχούς αλλά και ακινήτων, ο Ντέμπσεϊ έχει δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία εκατομμυρίων θα αρκούσε για να ζήσουν και τα δισέγγονά του.

Βέβαια τόσο ο Ντέμπσεϊ όσο και η σύζυγός του, Τζίλιαν Φινκ, ζουν μια υπερπολυτελέστατη ζωή, με πανάκριβα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και πολυτελείς αγορές, δείχνοντας ότι απολαμβάνουν την περιουσία του διάσημου ηθοποιού, που ξεπερνά τα 85 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την πώληση της διάσημης έπαυλής του στο Μάλιμπου, την οποία σύμφωνα με τη σύζυγό του ο Ντέμπσεϊ την χρησιμοποιούσε ως “ερωτική φωλιά”, ο ηθοποιός μετακόμισε στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, όπου ζουν μαζί με τα παιδιά τους.

Η οργή της δημιουργού του Grey’s Anatomy που του στέρησε τον καλύτερο ρόλο της ζωής του

Η είδηση του θανάτου του Ντέρεκ Σέπαρντ, του πολυαγαπημένου, με εκατομμύρια φανς ρόλου του ηθοποιού στη σειρά Grey’s Anatomy έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν μάλιστα τόση η οργή των θαυμαστών που απειλούσαν με επιστολές και συγκεντρώσεις υπογραφών ότι θα σταματήσουν να βλέπουν τη δημοφιλή σειρά, κάτι που ουσιαστικά έγινε, αφού ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ είχε το δικό του φανατικό κοινό, που δεν μπόρεσε να συγχωρέσει από τη Σόντα Ράιμς το γεγονός ότι τον σκότωσε.

Η ίδια αρχικά είχε ενθουσιαστεί με τον Ντέμπσεϊ και μάλιστα είχε παραδεχτεί στην Όπρα ότι «Κοιτάζαμε το μόνιτορ και λέγαμε: Κοίτα τα ονειρεμένα του μάτια!». Κι όμως, περίπου δέκα χρόνια αργότερα η Ράιμς εξοργίζεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Ντέμπσεϊ και τον κατηγορεί ότι φέρεται σα να είναι “ντίβα”. Η οργή της είναι μάλιστα τέτοια που δε διστάζει να σβήσει τον ρόλο του ηθοποιού από τον χάρτη, δίνοντας του μια τόσο τραγική κατάληξη που να καθιστά αδύνατη την επαναφορά του στη σειρά. Η ίδια βέβαια σε δήλωσή της, και υπό τη μήνη των εκατομμυρίων θαυμαστών του Ντέμπσεϊ σε όλο των κόσμο αρκέστηκε να πει ότι «Ο Ντέρεκ Σέπαρντ θα είναι για πάντα ένας απίστευτα σημαντικός χαρακτήρας – για τη Μέρεντιθ, για μένα και για τους θαυμαστές. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα αποχαιρετούσα τον McDreamy. Η ερμηνεία του Πάτρικ Ντέμπσεϊ έπλασε τον Ντέρεκ σαν ένα μοναδικό παράδειγμα, ευτυχισμένο, θλιμμένο, ρομαντικό, πληγωμένο και πάντα αληθινό».

Ο Ντέμπσεϊ αντιμετώπισε με ψυχραιμία την πορεία της καριέρας του λέγοντας ότι «Πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη. Προφανώς ήταν η κατάλληλη στιγμή». Σήμερα ενσαρκώνει τον βετεράνο οδηγό Piero Taruffi, στην ταινία “Ferarri” που διαδραματίζει τη ζωή του Enzo Ferarri. Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει έντονη κοινωνική δράση και συμμετέχει συχνά σε φιλανθρωπικές ενέργειες.

Σχετικά άρθρα