Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει γυμνή καλυμμένη με καρφιά για χάρη του Alexander Wang – Δείτε φωτό από το πανάκριβο εξοχικό της σπίτι στην Κένυα – Έχει μέχρι και πολυτελές spa

Η μαύρη γαζέλα των 90’s συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της αλλά και τις επενδύσεις της σε ακίνητη περιουσία. Πρόσφατα πόζαρε για τον Alexander Wang, γυμνή, φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της και κρατώντας την τσάντα του διάσημου οίκου, ενώ όλο της το σώμα ήταν καλυμμένο με ασημένια καρφιά.

Σε μια δεύτερη λήψη η Κάμπελ εμφανίζεται να φορά ένα τζιν παντελόνι ενώ το πάνω μέρος του σώματός της, παραμένει γυμνό και γεμάτο από τα ασημένια καρφιά του concept, ενώ στον ώμο της φέρει και πάλι μια από τις τσάντες του οίκου.

Το διάσημο 53χρονο πλέον μοντέλο δεν αφήνει τους θαυμαστές της άφωνους μόνο με τις τέλειες αναλογίες της αλλά και με τις έξυπνες επιχειρηματικές επενδύσεις της σε ακίνητη περιουσία. Το εξοχικό της σπίτι στην Κένυα αποτελεί ένα αξιοζήλευτο κόσμημα για την περιοχή.

Εκεί, ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει και η απόλυτη εναρμόνιση με τη φύση χαλαρώνει και αποβάλλει το άγχος της καθημερινότητας.

Οι υπέροχες επιλογές σε φωτιστικά και πίνακες δίνουν μια tribal διάθεση ενώ τα πολυτελή έπιπλα συμπληρώνουν αρμονικά τους χώρους.

Τα υπνοδωμάτια έχουν κι αυτά επιρροές από την αφρικανική ήπειρο.

Το εξοχικό διαθέτει πισίνες και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης…

ενώ διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σπα για την ίδια και τους επισκέπτες της.

Σχετικά άρθρα