Καθηγήτρια τρέχει έντρομη μέσα στην τάξη για να σταματήσει παιδιά που είχαν έρθει στα χέρια και παθαίνει σοκ από την έκπληξη που της επεφύλαξαν οι μαθητές της (Βίντεο)

Ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο αποδεικνύει ότι οι σχέση ανάμεσα στον καθηγητή και τους μαθητές μπορούν να είναι πολύ καλές.

Οι νεαροί μαθητές σκηνοθέτησαν έναν άγριο καβγά που υποτίθεται ότι γινόταν μεταξύ κάποιων παιδιών, μέσα στην τάξη του σχολείου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η καθηγήτρια πληροφορείται για τον καβγά και έντρομη σπεύδει να χωρίσει τους μαθητές που, όπως νόμιζε, πλακώνονταν στο ξύλο, έχοντας σχηματίσει με τα σώματά τους ένα βουνό.

«Τι γίνεται εδώ;», ρωτά με απορία η καθηγήτρια και τρέχει να ηρεμήσει τα παιδιά, καθώς όλα έδειχναν ότι ο καβγάς ήταν έντονος.

Ξαφνικά όμως το πλήθος διαλύεται και η τάξη γεμίζει με κομφετί ενώ εμφανίζεται από το πουθενά μια ανθοδέσμη με αποδέκτη την έκπληκτη καθηγήτρια.

Οι μαθητές ήθελαν με αυτόν τον θεαματικό τρόπο να ευχηθούν στην καθηγήτρια για τη γιορτή της.

Η γυναίκα, σαστισμένη και συγκινημένη από την υπέροχη κίνηση των παιδιών, τα αγκαλιάζει ένα ένα και τα ευχαριστεί για τις ευχές.

Σχετικά άρθρα