Οι ερωτικές περιπέτειες του πρίγκιπα της Δανίας Φρειδερίκου με μεξικανή σταρ των ριάλιτι αναστάτωσαν το παλάτι – Πως αντέδρασε στο σκάνδαλο η σύζυγός του

Τα “νυχτοπερπατήματα” του Δανού πρίγκιπα Φρειδερίκου απείλησε να βγάλει στη φόρα η ισπανική εφημερίδα Lecturas, σύμφωνα με την οποία ο διάδοχος του δανικού θρόνου είχε μια… στενή σχέση με τη Μεξικανή socialite, Ζενοβέβα Καζανόβα. Μάλιστα η εφημερίδα ανέφερε ότι έχει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες στην κατοχή της που θα μπορούσαν να βάλουν σε μπελάδες τον επί χρόνια παντρεμένο πρίγκιπα της Δανίας.

Ο Φρειδερίκος και η Καζανόβα φαίνεται ότι είχαν επισκεφθεί μια έκθεση στο Εθνικό Μουσείο Thyssen-Bornemisza πριν δειπνήσουν στο El Corral de la Moreria, ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin, αργότερα εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με μια αναφορά της Daily Mail. Σύμφωνα μάλιστα με το ισπανικό περιοδικό Hola, η Καζανόβα προσκλήθηκε στην έκθεση μετά από αδιαθεσία ενός κοινού τους φίλου που αρχικά υποτίθεται ότι θα συντρόφευε τον πρίγκιπα. 

Βέβαια το ισπανικό περιοδικό Lecturas παρουσίαση μια άλλη εκδοχή που ήθελε τον πρίγκιπα να περνά ρομαντικές στιγμές δίπλα στη λατίνα ηθοποιό, χωρίς φυσικά την παρουσία της συζύγου του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους απόλαυσαν ένα δείπνο και πέρασαν τη νύχτα μαζί ενώ η πριγκίπισσα διάδοχος της Δανίας, Μαίρη σύζυγος του διαδόχου του θρόνου βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Το ισπανικό περιοδικό παρουσίασε τις επίμαχες φωτογραφίες σε ανάρτηση στο Instagram.

Ποια είναι η Genoveva Casanova και πώς γνωρίζει τον πρίγκιπα Φρειδερίκο;

Η Casanova είναι αριστοκράτισσα και ηθοποιός με έδρα την Ισπανία. Είχε έναν μικρό ρόλο στο “Goya’s Ghosts” το 2006, με πρωταγωνιστές τη Natalie Portman και τον Javier Bardem, με το όνομα “Genevieve Casanova”, σύμφωνα με το IMDb της, το οποίο είναι επίσης το όνομα που χρησιμοποιεί στο επαληθευμένο Instagram της. Επίσης εμφανίστηκε στην ισπανική έκδοση του Celebrity MasterChef τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αυτή τη στιγμή δηλώνει single, αν και στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Cayetano Martíne, ο οποίος εμφανίστηκε στο “Goya’s Ghosts” στο πλευρό της αλλά χώρισαν μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου το 2008, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δεν είναι σαφές πώς γνωρίστηκαν η Καζανόβα και ο Φρειδερίκος ή αν η Καζανόβα έχει φιλία με τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Μαίρη. Η Καζανόβα φαίνεται επίσης να έχει σχέσεις με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού γιόρτασε τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο, μοιράζοντας μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία των δυο τους μαζί σε άγνωστη ώρα και τοποθεσία.

Ο πρίγκιπας της Δανίας και η επί χρόνια σύζυγός του Μαίρη

Ο Φρειδερίκος και η Μαίρη είναι παντρεμένοι από το 2004 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: τον πρίγκιπα Κρίστιαν (γεννήθηκε το 2005) που πρόσφατα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του, την πριγκίπισσα Ισαβέλλα (γεννήθηκε το 2007) και τους δίδυμους πρίγκιπα Βίνσεντ και πριγκίπισσα Ζοζεφίν (γεννηθέντες το 2011), σύμφωνα με τη βιογραφία της Μαρίας στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Η Mαίρη, η οποία γεννήθηκε στην Αυστραλία, συνάντησε για πρώτη φορά τον Frederick όταν επισκέφτηκε το Σίδνεϊ για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000. Γνωρίστηκαν στο Slip Inn, μια παμπ στην πόλη, και η Mαίρη αρχικά αγνοούσε τη βασιλική ιδιότητα του Φρειδερίκου μέχρι που κάποιος την ενημέρωσε αργότερα εκείνη την ημέρα για την αριστοκρατική καταγωγή του. Ο Φρειδερίκος δεν άργησε να ζητήσει το τηλέφωνό της και έκτοτε έγιναν αχώριστοι.

Στις αρχές του 2003, η μητέρα του Φρειδερίκου, βασίλισσα Mαργαρίτα αναγνώρισε δημόσια τη σχέση και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, αργότερα το ίδιο έτος, στις 8 Οκτωβρίου. Ο Φρειδερίκος και η Μαίρη παντρεύτηκαν στις 14 Μαΐου του 2004 στον καθεδρικό ναό της Κοπεγχάγης, με την πριγκίπισσα να επιλέγει ένα όμορφο φόρεμα από τον Δανό σχεδιαστή Uffer Frank και ένα πέπλο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Σουηδίας το 1905.

Μεταξύ της ανατροφής των παιδιών της και της εμφάνισης σε διπλωματικές εκδηλώσεις, η πριγκίπισσα Μαίρη εργάστηκε ακούραστα για να αποδείξει τη δέσμευσή της στη φιλανθρωπία και έγινε προστάτης σε περισσότερους από 25 διεθνείς οργανισμούς, μετά το γάμο της.

Η Καζανόβα αρνείται τα πάντα και απειλεί με μηνύσεις

Η Καζανόβα, που ζει στην Ισπανία, δημοσίευσε μια δήλωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού το ισπανικό περιοδικό Lecturas είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της μαζί με τον πρίγκιπα Φρέντερικ να περπατούν στο πάρκο El Retiro της Μαδρίτης χωρίς την παρουσία της συζύγου του. Το ρεπορτάζ ανέφερε μάλιστα ότι το ζευγάρι πέρασε το βράδυ μαζί στη Μαδρίτη και ότι ο πρίγκιπας έμεινε για μια νύχτα στο διαμέρισμα της Καζανόβα.

“Αρνούμαι κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που υποδηλώνουν μια ρομαντική σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Φρειδερίκη και εμένα. Οποιαδήποτε τέτοια δήλωση όχι μόνο είναι εντελώς αναληθής αλλά επίσης παραποιεί τα γεγονότα με κακόβουλο τρόπο”, είπε η Καζανόβα σε δήλωση που δημοσίευσε η Hola την Τρίτη.

«Αυτό βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικηγόρων μου, οι οποίοι θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν το δικαίωμά μου στην τιμή, την αλήθεια και την ιδιωτική ζωή», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, η Καζανόβα προσπαθώντας να διασκεδάσει τις φήμες μοιράστηκε και μια νομική επιστολή που απευθυνόταν στην ισπανική εφημερίδα Lecturas και γράφτηκε για λογαριασμό της από τον Emilio Ramirez Matos, δικηγόρο της ισπανικής δικηγορικής εταιρεία Ramírez and Crespo σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη.

Στην επιστολή αναφέρει ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα κατά του εν λόγω περιοδικού, εκτός εάν αφαιρεθούν ή τροποποιηθούν στο άρθρο οι αναφορές για «ερωτική σχέση» μεταξύ της ίδιας και του πρίγκιπα Φρειδερίκου.

Η επιστολή ζητούσε μάλιστα να ενημερωθεί το αρχικό άρθρο ώστε να λέει ότι οι ισχυρισμοί για μια υπόθεση είναι “ψευδείς και απολύτως αναληθείς” εντός 24 ωρών από τη λήψη της επιστολής. Ζήτησε επίσης από το Lecturas να δημοσιεύσει ένα ξεχωριστό άρθρο στην επόμενη έντυπη έκδοσή του, διαψεύδοντας την προηγούμενη έκθεσή του για σχέση μεταξύ της Καζανόβα και του Φρειδερίκου.

Η αντίδραση της συζύγου του Φρειδερίκου

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια δημόσια αντίδραση από την πλευρά της συζύγου του Φρειδερίκου ενώ μάλιστα ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της Δανίας και η πριγκίπισσα Μαίρη φωτογραφήθηκαν μαζί προχθές, πρώτη φορά μετά την άρνηση της Μεξικανή celebrity Genoveva Casanova στους ισχυρισμούς για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση της με τον πρίγκιπα. 

Γενικότερα η βασιλική οικογένεια της Δανίας έχει μέχρι στιγμής σιωπήσει για το θέμα, ειδικά μετά την από κοινού φωτογράφηση του ζεύγους στον βασιλικό αρραβώνα με τον βασιλιά Φελίπε ΣΤ’ και τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας στην Κοπεγχάγη την Τετάρτη. Οι εκπρόσωποι του βασιλικού οίκου της Δανίας, Genoveva Casanova, και οι Ramírez και Crespo δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό.

Σχετικά άρθρα