Κατάφερε να μειώσει την ηλικία του πέους του κατά 15 χρόνια: Ο άνθρωπος που έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να μείνει πάντα νέος φωτογραφίζεται γυμνός και μας εξηγεί πως τα κατάφερε

Ο εκατομμυριούχος μεγιστάνας τεχνολογίας Μπράιαν Τζόνσον ισχυρίστηκε ότι κατάφερε να αντιστρέψει τη γήρανση του γεννητικού του οργάνου κατά 15 χρόνια, χάρη στις αμφιλεγόμενες μεθόδους απογήρανσης που εφαρμόζει.

Ο 46χρονος Τζόνσον έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα και έχει γίνει θέμα συζήτησης αφότου μοιράστηκε την επιδίωξή του να ζήσει για πάντα – η οποία περιλάμβανε την ανταλλαγή αίματος με τον πατέρα του και τον έφηβο γιο του – και είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει κάθε μέρος του σώματός του να λειτουργεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο εκατομμυριούχος δεν εστιάζει μόνο στη σωματική του υγεία, αποκαλύπτοντας ότι φοράει επίσης μια συσκευή στο πέος του για να μετράει τις νυχτερινές στύσεις – κάτι που λέει πως είναι ενδεικτικό για το πώς βελτιώνεται η υγεία του. «Όλοι πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα τρία πράγματα: Πόσο ζυγίζουν, πόσο γρήγορα γερνούν και τη διάρκεια των νυχτερινών τους στύσεων» δήλωσε στο podcast The Dairy of a CEO, Στίβεν Μπάρνετ.

Σύμφωνα με τον μεγιστάνα τεχνολογίας, τα δεδομένα είναι «πραγματικά σημαντικά» επειδή αντιπροσωπεύουν την συνολική υγεία. «Αυτά τα δεδομένα είναι πραγματικά σημαντικά επειδή αντιπροσωπεύουν την ψυχολογική σεξουαλική υγεία» εξήγησε ο Τζόνσον. Εξηγώντας περαιτέρω δήλωσε πως αυτό το μέτρο θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόβλεψη άλλων αποτελεσμάτων υγείας, όπως η καρδιαγγειακή ικανότητα.

«Μπορεί να πηγαίνετε στο γυμναστήριο και να χτίζετε μεγάλους δικεφάλους, αλλά ο κόσμος δεν είναι εξοικειωμένος με το γεγονός πως οι νυχτερινές στύσεις είναι στην πραγματικότητα ένας σημαντικός δείκτης υγείας» δήλωσε.

Η παράδοξη μέθοδο που εφαρμόζει για να αντιστρέψει την ηλικία αυτού του οργάνου
Μεταξύ άλλων θεραπειών που χρησιμοποιεί για να αντιστρέψει την ηλικία του, ο Τζόνσον εξήγησε πως χρησιμοποιεί μια θεραπεία με εστιασμένα κρουστικά κύματα για να βελτιώσει τη στύση του ενώ κοιμάται. «Υπάρχει λοιπόν αυτή η τεχνολογία: έχεις ένα ραβδί και κάθεσαι σε μια καρέκλα και στη συνέχεια ο τεχνικός χρησιμοποιεί το ραβδί αυτό και ουσιαστικά ‘κλονίζει’ το πέος σου μέσω της ακουστικής τεχνολογίας».

Μάλιστα συνέκρινε την ασυνήθιστη μέθοδο με την επούλωση ενός σχισμένου συνδέσμου ή μιας τραυματισμένης άρθρωσης. «Δημιουργείς μικροτραυματισμούς ώστε στη συνέχεια να αναδομηθεί» είπε. «και έτσι αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για όλο το σώμα, αν προσπαθείτε για παράδειγμα να θεραπεύσετε ένα χιαστό σύνδεσμο ή αν προσπαθείτε να αναζωογονήσετε τα γόνατα ή τις αρθρώσεις των ώμων. Πρόκειται λοιπόν για μία τεχνολογία που έχει ευρύ φάσμα εφαρμογών και χρησιμοποιείται επίσης για τη στυτική δυσλειτουργία».

Παράλληλα, φρόντισε να τονίσει πως «δεν έχει καμία σεξουαλική δυσλειτουργία». «Έχω τέλεια βαθμολογία σε κάθε κατηγορία, αλλά αναρωτιόμασταν εάν έκανα αυτή τη θεραπεία, εάν θα θα αναζωογονούσε το πέος και θα αυξάνονταν οι νυχτερινές στύσεις» ανέφερε.

Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει 15 χρόνια νεότερο το γεννητικό του όργανο
Ο Τζόνσον λέει πως μέχρι στιγμής έχει «σοκαριστεί» από τα αποτελέσματα. «Κάνω τη θεραπεία αυτή δύο μήνες τώρα και με την υποκειμενική μου εμπειρία έχω να πω ότι το πέος μου είναι σαν να έχει γίνει 15 χρόνια νεότερο» ισχυρίστηκε. «Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, πρέπει να κάνουμε πολλές μετρήσεις, χρειαζόμαστε δεδομένα πριν πιστέψουμε οτιδήποτε».

Η μάχη κατά της γήρανσης
Η προσπάθειά του για νεότητα ξεκίνησε το 2020 και έκτοτε έχει δαπανήσει περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια. Η θεραπευτική του αγωγή, η οποία κοστίζει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατάποση 80 βιταμινών και μετάλλων την ημέρα καθώς και την κατανάλωση 70 κιλών πολτοποιημένων λαχανικών το μήνα.

Ο Μπράιαν Τζόνσον έκανε ανταλλαγή αίματος με τον γιο του
Μια ομάδα περισσότερων από 30 γιατρών κάνει τακτικά εξετάσεις για το αίμα, την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τον εγκέφαλο, τα αιμοφόρα αγγεία και τη σεξουαλική του υγεία. Ισχυρίζεται ότι έχει πλέον την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

Πηγή: Iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα