Κόλαση έζησε 48χρονη γυναίκα στα χέρια 61χρονου που την είχε φυλακίσει και τη βίαζε – Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του στην Καλλιθέα και τον συνέλαβε

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Καλλιθέα 61χρονος που όπως καταγγέλθηκε κρατούσε παράνομα στο διαμέρισμα του μια 48χρονη Ουκρανή, την οποία ξυλοκοπούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ειδικότερα, γείτονας του 61χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία την κακοποίηση και τους υπέδειξε το διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην οδό Θησέως όπου κρατούνταν το θύμα.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα όπου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντόπισαν τον 61χρονο και την 48χρονη, η οποία ήταν ημίγυμνη και με εμφανείς μώλωπες.

Η Ουκρανή κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 61χρονος την κρατούσε παρά την θέληση της, την χτυπούσε και την βίαζε.

Ο 61χρονος συνελήφθη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παράνομη κατακράτηση, απλές σωματικές βλάβες και για υπεξαίρεξη καθώς αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το θύμα. Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σοκάρει η μαρτυρία του θύματος

Η άτυχη γυναίκα που παρέμενε φυλακισμένη στο σπίτι του 61χρονου μίλησε στους αστυνομικούς και τους είπε ότι ο βιαστής της την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι και της είχε πάρει τα προσωπικά της έγγραφα.

Κατά την κατάθεσή της στο τμήμα ασφαλείας της Καλλιθέας, η γυναίκα εξιστόρησε το χρονικό της εφιαλτικής ζωής της στα χέρια του 61χρονου βιαστή της, λέγοντας «Με χτυπούσε στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα. Με εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις για τουλάχιστον 4-5 ημέρες. Έχω μέρες να φάω και να πιω νερό».

Η εκδοχή που έδωσε στην αστυνομία ο 61χρονος ήταν διαφορετική, λέγοντας ότι είχε γνωρίσει την γυναίκα από έναν γνωστό του από τη Χαλκίδα, τον “Θοδωρή”. Όπως ο ίδιος ανέφερε:

«Πριν από τρεις μήνες μου ζήτησε να την φιλοξενήσει για διάστημα ενός μήνα σε σπίτι που είχα στη περιοχή του Ωρωπού. Με το πέρας αυτού, λόγω επικείμενου ταξιδιού μου σε χώρα του εξωτερικού, τη μετέφερα σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας απόρων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Χαλκίδα. Αργότερα, επειδή σε τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί της μου ανέφερε ότι επιθυμούσε να φύγει από την εν λόγω δομή φιλοξενίας , την παρέλαβα και την μετέφερα στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να την φιλοξενήσω για διάστημα μίας εβδομάδας. Κατά την διάρκεια αυτής, υπέδειξε διαφορετική συμπεριφορά απ’ ότι κατά την πρώτη περίοδο που την φιλοξένησα, αρνούνταν να σιτιστεί ενώ παράλληλα κατανάλωνε μόνο αλκοόλ».

Ο ίδιος αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα και μάλιστα πήρε τηλέφωνο στο πρόσωπο που ανέφερε για να μιλήσει και το ίδιο με τους αστυνομικούς και να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του 61χρονου. Ο άνδρας με τον οποίο τελικά μίλησαν οι αστυνομικοί έδωσε τα στοιχεία του και δήλωσε πως γνώριζε το θύμα μέσω γνωστών ενώ αμέσως μετά έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.

Η γυναίκα μιλώντας στην αστυνομία παραδέχτηκε ότι «διατηρούσα σχέση με τον (ανέφερε το όνομα του άνδρα που είχε καλέσει στην άμεση δράση αρχικά) , με τον οποίο συζούσα για έξι χρόνια. Έπειτα με φιλοξενούσε στην Αυλίδα και όταν δεν μπορούσε να με φιλοξενήσει άλλο, απευθύνθηκε στον Θοδωρή (τον άνδρα που είχε αναφέρει ο 61χρονος) ο οποίος μεσολάβησε ώστε να φιλοξενηθώ από τον δράστη. Με φιλοξένησε σε οικία του στην περιοχή του Ωρωπού και κατά την διάρκεια της παραμονής μου με εξανάγκαζε σε ερωτική συνουσία.
Αρχές του Οκτώβρη του 2023, με μετέφερε στην Χαλκίδα, όπου με άφησε στα σκαλιά του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και έφυγε, παίρνοντας μαζί του την βαλίτσα με τα έγγραφά μου. Αφού παρέμεινα άστεγη στην Χαλκίδα, λίγες ημέρες πριν από την ανεύρεσή μου από τους αστυνομικούς, ο δράστης με μετέφερε στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα όπου με χρήση σωματικής βίας με εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις με τελευταία φορά το προηγούμενο βράδυ».

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, προκειμένου να διαλευκανθούν τα στοιχεία και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα