Ξέφρενο πάρτι για τα 49α γενέθλια του Leonardo Di Caprio – Ο χορός του έκλεψε την παράσταση (βίντεο) – Όλοι οι celebrities ήταν εκεί για να ευχηθούν στον δημοφιλή ηθοποιό (φώτο)

Χαμός στο πάρτι γενεθλίων του Leonardo Di Caprio, ο οποίος έκλεισε τα 49 και το γιόρτασε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, έχοντας συντροφιά όλους τους celebrities που έσπευσαν να ευχηθούν στον δημοφιλή ηθοποιό.

Το πάρτι έγινε σε έναν πολυτελέστατο χώρο εκδηλώσεων του Beverly Hills και η λίστα των καλεσμένων ήταν τεράστια… Kim Kardashian, Jay-Z, Beyonce, Lady Gaga, Salma Hayek, Snoop Dogg, Irmelin Indenbirken, Soleil Moon Frye, Scott Eastwood, Casey Affleck and Caylee Cowan, Kate Beckinsale, Zoe Saldaña and Marco Perego, Jordan Masterson, Luka Sabbat, 2 Chainz, Rita Ora and Taika Waititi, Beck, Chris Rock, Corey Gamble, Emile Hirsch και Lukas Haas όταν μόνο κάποιοι από τους διάσημους καλεσμένους.

Η Kate Beckinsale κατέφθασε στο πάρτι με ένα λαμπερό μίνι φόρεμα τυλιγμένο με διαμάντια.

Kate Beckinsale

Την παράσταση έκλεψε ο ξέφρενος χορός του Di Caprio, ο οποίος κυριολεκτικά τα έδωσε όλα, αφού πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε μαζί με τον Lil Wayne.

Από το πάρτι δεν έλειψε και η τωρινή σύντροφος του Di Caprio, το νεαρό 25χρονο μοντέλο Vittoria Ceretti, ενώ το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πηγή: ΤΜΖ

Σχετικά άρθρα