Σοκ στο Κερατσίνι: 42χρονος youtuber κακοποιούσε σε ζωντανή μετάδοση άτομα με νοητική υστέρηση – 1000 ευρώ ανά βίντεο έβγαζε από την αρρωστημένη δράση του (βίντεο)

Συγκλονίζει η φρικιαστική δράση ενός αρρωστημένου youtuber, ο οποίος βιντεοσκοπούσε τις κακοποιητικές συμπεριφορές του προς άτομα με ειδικές ανάγκες και τις προέβαλε σε live σύνδεση στο youtube, με έσοδα ακόμη και 1000 ευρώ ανά βίντεο.

Η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στα αρρωστημένα βασανιστήρια του 42χρονου δράστη, αφού συνελήφθη από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο κατηγορούμενος σοκάρει με τις ζωντανές μεταδόσεις που έκανε, όπου απεικονίζονται οι κακοποιητικές συμπεριφορές του έναντι δύο ατόμων με νοητική υστέρηση. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος έβριζε και χτυπούσε τα θύματά του “για πλάκα”, θεωρώντας ότι τα βίντεο έχουν χιουμοριστικό (!) χαρακτήρα ενώ παράλληλα τα χτυπούσε με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και τα εξωθούσε σε γενετήσιες πράξεις.

Για περισσότερες από 20 μέρες ο youtuber έκανε ζωντανές μεταδόσεις και άνθρωποι έβλεπαν τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονταν τα δύο άτυχα θύματα. Ανατριχιαστικά είναι και τα σχόλια πολλών χρηστών οι οποίοι προκαλούσαν τον δράστη να προβεί σε πιο βάναυσες και φρικιαστικές πράξεις. “Συν ένα ευρώ για να μείνει στείρος με τόσο τέιζερ” έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλοι συγχαίρουν τον youtuber που τους προσφέρει αυτή τη “διασκέδαση”.

Ο 42χρονος με τις διαστροφικές συνήθειες συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη μέριμνα των θυμάτων ρατσιστικής κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Σχετικά άρθρα