Ο Άντονι Χόπκινς γίνεται viral με βίντεο που ανέβασε στο tik tok και δείχνει τον αγαπημένο ηθοποιό να μαγειρεύει στο σπίτι του και να χορεύει mambo!

Είναι η απόλυτη απόδειξη ανθρώπου που δεν αφήνει την ηλικία του να καθορίσει τη ζωή του. Ο 85χρονος πολυβραβευμένος ηθοποιός μαγειρεύει στο σπίτι του ενώ επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες, ακούγοντας ιταλικά τραγούδια. Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο το ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο tik tok προκαλώντας τον θαυμασμό των ακολούθων του.

“Σερ Άντονι σε αγαπάμε” του έγραφαν πολλοί χρήστες στα σχόλια, ενώ δεν έλειψαν άλλοι που έλεγαν “μακάρι να ήταν ο παππούς μου” και κάποιοι αστειεύτηκαν ρωτώντας “Τι μαγειρεύει ο Χάνιμπαλ Λέκτερ;”

@anthonyhopkins

Hey goomba do you like how I dance the rumba…? Sunday vibe 🍕🍝

♬ original sound – Anthony Hopkins

Το βίντεο δείχνει τον Χόπκινς να χορεύει από τη μια πλευρά της κουζίνας στην άλλη ενώ ακούγεται στο βάθος το τραγούδι του Ντιν Μάρτιν «Mambo Italiano» και στον πάγκο υπάρχουν ραβιόλια και πεστο που περιμένουν τον διάσημο ηθοποιό για να τα μαγειρέψει.

Το υπέροχο βίντεο του ζωντανού θρύλου της υποκριτικής έρχεται μετά από το βίντεο που είχε ανεβάσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Χόπκινς είχε παίξει πιάνο σε ένα άδειο λόμπι ξενοδοχείου, με το προσωπικό του ξενοδοχείου να ξεσπά σε χειροκροτήματα για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Σχετικά άρθρα